Web Analytics
scris miercuri, 02.08.2023

Corupţie la Inspectoratul de Poliţie Argeş. Dle Comandant Marian Badea, dle Adjunct Gabi Gherghe – nu vă cereţi scuze?

De fapt și de drept, de ce nu vă cereți acasă domnilor, dacă realitatea vă depășește evident? Ar trebui să înțelegeți că s-a terminat, sau se va termina curând, rolul dvs de rotițe mici, chiar dacă relativ importante, în angrenajul unui stat mafiot dar eșuat, numit așa chiar de conducătorii acestui stat. Iar într-un stat în care corupția și abuzul au început să explodeze la fiecare pas, e limpede că autoritățile nu-și fac datoria.
Stimați cititori, săptămâna trecută, vineri, comisarul șef Marangoci, de 12 ani șeful arestului din sediul IPJ Argeș, a fost surprins în flagrant când primea mită 500 de euro și un carton de țigări de la un arestat. Polițiștii de la anticorupție, împreună cu procurorii „au pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară vizând spaţii din incinta unei instituţii publice”, adică Inspectoratul de Poliție Argeș. În timpul programului de lucru, în interiorul inspectoratului de poliție condus de chestorul Marian Badea a fost reținut un polițist aflat în subordinea directă a adjunctului, cms șef Gabi Gherghe, pentru o infracțiune flagrantă.

Corupţie la Inspectoratul de Poliţie Argeş. Dle Comandant Marian Badea, dle Adjunct Gabi Gherghe – nu vă cereţi scuze?

Citește și Șeful Arestului Preventiv Argeș a fost arestat pentru 30 de zile

Același cms șef Gabi Gherghe care a chemat în judecată un coleg polițist, cms șef Cristian Mihalcea, cerându-i daune morale 100.000 lei pentru că a dezvăluit mai multe ilegalități ale polițiștilor din Argeș, printre care și jurământul pe Biblie, de fidelitate față de PSD, al polițistului Gabi Gherghe. Polițistul Mihalcea a fost chemat în judecată în solidar cu Jurnalul de Argeș, care să fie obligat să șteargă orice referire la numele Gabriel Gherghe, așadar inclusiv acest editorial, simplă judecată de valoare.

Același cms șef Gabi Gherghe „cunoscut deja drept unul dintre «patronii» Poliției Române, aflându-se sub «geana» structurilor de  cercetare internă și nu doar pentru spețe cu privire la implicarea sa în «suveica» unor firme precum  SC Breeze Colection SRL, Bella High Class SRL sau Mato SRL” (citat din articolul „Patronii Poliției Române!”- ziarul Național), spre știința și a dlui chestor Marian Badea, comandantul I.P.J. Argeș.

Citește și Comisarul-şef Cristian Mihalcea continuă dezvăluirile: „În 2020, soţia d-lui comisar-şef Gherghe şi-a făcut o firmă de catering. În 2021, în declaraţia de avere a soţului această firmă nu există”

Însă ce ne facem, dle Comandant al IPJ Argeș Chestor Marian Badea și dle Cătălin Predoiu, ministru de interne, că polițistul Mihalcea a spus adevărul, are adeverință oficială de la detectorul de minciuni. La gradul de nebunie și abuz existente în societatea românească, cms șef Gabi Gherghe a jurat pe Biblie fidelitate față de PSD, uitând că uniforma și jurământul de la intrarea în profesie îl obligă să fie în slujba tuturor românilor.
Stimați cititori, intenționat nu adresez acest apel comandantului Inspectoratului Român de Poliție, pentru că acesta aparent nu există. Dacă ar fi existat, ar fi avut un Corp de Control și s-ar fi lămurit demult această dilemă, nu ar fi ajuns problemă.

P.S. 1 – Dle Comandant Marian Badea și dle Adjunct Gabi Gherghe, trebuie să vă cereți scuze față de concetățenii din Argeș și dacă ați știut despre „ocupația” șefului arestului, și dacă n-ați știut!
P.S. 2 – Și mai trebuie să vă cereți scuze și pentru că nu ați dat „verde” biroului de presă să facă public imediat un fapt care era public. Poate nu ați aflat, sau ați uitat, dar rostul poliției este să fie în slujba cetățeanului, nu a infractorului, fie el și polițist!

Citește și Crăciun îl ameninţa pe WhatsApp pe Miuţescu şi retransmitea mesajele, să le vadă şi adjunctul Poliţiei Judeţene, Gabriel Gherghe

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *