Web Analytics
scris sâmbătă, 29.07.2023

Șeful Arestului Preventiv Argeș a fost arestat pentru 30 de zile

Ciprian Mihai Marangoci, șeful Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă Argeș, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, de sâmbătă, 29 iulie, până pe 27 august. Decizia instanței poate fi contestată în 48 de ore de la pronunţare/comunicare.

Șeful Arestului Preventiv Argeș a fost arestat pentru 30 de zile

DNA a trimis un comunicat în care a precizat că inculpatul a fost prins în flagrant în timp ce primea de la o persoană aflată în arest preventiv suma de 500 de euro și un cartuș de țigări pentru a beneficia de suplimentarea numărului de vizite și a apelurilor telefonice și pentru a primi în incinta unității de detenție pachete cu o greutate mai mare decât limita legală. Mai multe detalii, AICI.

Citește și Update. Ciprian Marangoci, şeful Arestului din Argeş, a fost reţinut

IPJ Argeș a transmis că, sâmbătă, 29 iulie, a fost informat de către D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești cu privire la faptul că, față de un angajat, a fost pusă în mișcare acțiunea penală și a fost luată măsura reținerii.

Cel în cauză a fost pus la dispoziție, urmând ca, în funcție de evoluția anchetei, să fie dispuse celelalte măsuri prevăzute de lege.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *