Web Analytics

Crăciun îl ameninţa pe WhatsApp pe Miuţescu şi retransmitea mesajele, să le vadă şi adjunctul Poliţiei Judeţene, Gabriel Gherghe

de | 12.08.2021 13:40 | Actualitate, Dezvăluiri

# Percheziţia informatică scoate la iveală lucruri şocante (II) # Prietenie mare cu un grangur de la București, implicat în scandalul doctoratelor plagiate. Chestorul Ioniță i se adresează lui Crăciun cu „Te pup frate drag! Sa imi scri te rog”

Continuăm și în această ediție de ziar să vă prezentăm ce s-a descoperit la percheziția informatică a telefonului ridicat de la Stelică Crăciun, unul dintre exponenții grupării infracționale cunoscute drept ”Cartelul de la Mărăcineni”. Orbit de de furie după ce a fost trimis în judecată pentru șantaj în formă continuată și amenințare în cazul a doi oameni de afaceri, un consilier local de la Mărăcineni, un polițist și un avocat, Crăciun a pus la cale un contraatac cu suficiente elemente infracționale, cât să-l facă inculpat și pentru alte fapte. Iar complicele său în acest joc murdar s-a dovedit a fi adjunctul Poliției Mioveni, subcomisarul Marius Aioanei, inculpat și el anul acesta, de către DNA Pitești, pentru exercitarea de acte de comerț incompatibile cu profesia de polițist. După cum s-a observat și din primul episod, Aioanei îi furniza date lui Crăciun pentru ca acesta din urmă să-l atace pe șeful lui, comisarul-șef Cristian Mihalcea, comandantul Poliției Mioveni. Și nu doar pe Mihalcea îl ataca adjunctul Aioanei, comandându-i lui Crăciun delațiuni și postări denigratoare pe FB, ci și pe soția și fiul acestuia.

Planul cuplului infracțional Crăciun-Aioanei era ca Mihalcea să fie determinat/silit să iasă la pensie, pentru ca ei să pună mâna pe Poliția Mioveni și să-și consolideze astfel dominația și afacerile în zonă. În episodul de azi veți vedea cum cuplul infracțional a lărgit cercul celor care era musai să fie atacați, la foşti șefi ai IPJ Argeș, chestori și comisari-șefi, procurori, judecători, șefi de structuri anti-corupție, dar și ziariști care în decursul timpului le-au expus matrapazlâcurile. Chestorul Dan Fătuloiu, procurorul Cornel Ioana, comisarul-șef Dan Nicolae, cel care a gestionat dosarul mafiei de la permise, dar și ziariștii de la Jurnalul de Argeș sunt țintele predilecte ale lui Crăciun. Pe lângă șeful Poliției Mioveni, cuplul Aioanei-Crăciun l-a luat la țintă și pe primarul localității, Ion Georgescu. Spectaculoase, de asemenea, sunt mesajele pe WhatsApp ale lui Crăciun către liderul liberal Adrian Miuțescu, către vicepreședintele PNL Argeș, Gelu Tofan, sau către adjunctul IPJ Argeș, Gabriel Gherghe.

La Adrian Miuțescu, de exemplu, Crăciun se autoinvita să fie candidat din partea PNL la Primăria Micești. Cum Miuțescu nu i-a răspuns, Crăciun a trecut la amenințări, transmițându-i că e e pe cale să-i facă și lui o plângere penală. De departe însă, cele mai savuroase și scandaloase sunt mesajele lui Stelică Crăciun către chestorul Cătălin Ioniță, fost șef al Direcției Generale Anticorupție pe țară. Crăciun îl informa prompt pe chestorul Ioniță, pe WhatsApp, pe cine mai ataca sau reclama, iar acesta din urmă îi răspundea cu afecțiune, deși foarte agramat: ”Te pup frate drag! Sa imi scri te rog”.

Crăciun îl informează pe Aioanei, pe WhatsApp, despre comentariul postat la un articol din Jurnalul de Argeș

Ziua de 14.05.2020

– Crăciun: Jurnalul de Argeș și nenorocitul de Grigore Gabriel sunt slugile nenorociților de Dan Fătuloiu, Dan Manu, Dan Nicolae, Cornel Ioana Cristi Mihalcea Florin Mocanu si Cătălin Chirilă! Ăștia au controlat, controlează mai puțin și in scurt timp nu vor mai controla deloc județul Argeș. Am comentat la un articol de la jurnalul.
– Aioanei: Din păcate e prea puțin șef. Reduta lor e prea puternică. Prin doctorul Mihalcea. Acolo se dă ora exactă.

Ziua de 20.05.2020
– Aioanei: Salut
– Crăciun: Cf
– Aioanei: Poate reușești sa faci sesizarea aceea pe care ti-am dat-o…
– Crăciun: E aproape gata.
– Aioanei (despre cms șef Cristian Mihalcea, comandantul Poliției Mioveni, și hala pe care familia acestuia o deține în Mioveni): Nemernicul ăsta s-a dus și mi-a mai făcut o reclamație. A luat-o iar cu tine, că ai tu un dosar din 2017 la economic.
– Crăciun: Și…
– Aioanei: Și eu sunt protectorul tău…
– Crăciun: Făcut de el…
– Aioanei: El l-a făcut. Că prin tine care mi-ai dat un om îl urmăresc prin Mioveni…

Ziua de 21.05.2020
– Aioanei: Olteanu Marius. Pe numele ăstuia au luat Mihalcea si Georgescu terenul din intersectia Colibași (b-dul Dacia cu cartier Făget) si apoi a fost vândut la suprapreț Primăriei Mioveni pentru realizarea unui giratoriu. Se pot verifica conturile bancare de unde au fost mișcați banii.
– Aioanei (îi indică lui Crăciun ce să mai scrie în reclamația/postarea pe FB): AG-85-SED mașina de la restaurant. Aceasta mașină de la SC Edilitare Mioveni, ce deține restaurantul Dacia, transporta mâncare către casa lui Mihalcea din Pitești în fiecare zi de sâmbătă. De asemenea comandantul poliției servește masa în fiecare zi la această locație din piața Dacia fara să achite niciodata nota de plata.
– Stelică Crăciun: Ok. Vb mai târziu.
– Marius Aioanei: AG-01-MSR mașina condusă de Olteanu Marius.

Ziua de 22.05.2020
– Crăciun (îl informează pe Aioanei despre cine mai scrie/reclamă/postează denigrator pe Facebook): Iancu Costinel, Vârgă Mariana Pres tribunalului arges și Vârgă executor judecătoresc Alina Mateescu si sotul Alin Mateescu avocat. Aneta Duță, Cornel Ioana fost procuror CSM (infractorul nr 1 din Argeș) Dan Nicolae (infractorul nr 2) ș.a La audieri scriu și de cinstita si c…. și b….de Andreea Tabacu. Am uitat pe executorul Moromete și Guță Ilie si Săvulescu Aurel de la Vlasia. Cu toti 10 experti contabili. O să plateasca Iancu Costinel cu Dan Nicolae toate infractiunile facute ce dosare șmenuite (smen) de la Zaris, TGM, Gheorghiță Vișan plus toți banii pe care i-a luat Pascu finul lui Iancu. Va veni si vremea lor”.

Citește și Exclusiv. Ce s-a descoperit la percheziţia informatică / Poliţistul Aioanei era sluga lui Stelică Crăciun. Mesajele de pe WhatsApp l-au deconspirat

Citește și Stelică Crăciun şi-a băgat mama, de 76 de ani, în schema de fraudare a creditorilor firmei Odeon

Citește și Stelică Crăciun le aducea femei poliţiştilor Scarlatache şi Ioniţă, şefii de la Investigarea Fraudelor din IGPR

Mesaje între Crăciun și fostul ginere al primarului de la Mioveni

Ziua de 14.05.2020
Stelică Crăciun îi dă mesaj lui ”Auraș Mioveni” (Aurelian Mățău, fostul ginere al primarului de la Mioveni, n.red.) și îi spune că a postat pe contul de FB al liderului liberal Marius Postelnicescu, la secțiunea comentarii, lucruri denigratoare despre diverse persoane.
– Crăciun: Am comentat la Marius Postelnicescu: ”Verificați daca fură cei cu balastiere din zona Mioveni-Micești-Dârmănești și dacă dă șpagă pentru protecție lui Iancu Costinel (ofițer acoperit DIPI) de la D.O. S și lui Cristi Mihalcea, șeful poliției Mioveni, și dacă acești 2 Hoți au protecția lui Florin Mocanu (al doilea adjunct al IPJ Argeș, n.red.), Marzacu Marius (șeful DGA Argeș, n.red.) sau SIPI”. Am primit răspuns.

Pe 20.05.2020, Stelică Crăciun vorbește din nou pe WhatsApp cu „Auraș Mioveni”.
– Auraș Mioveni: Unde ai comentat?
– Crăciun: Pe fb la mine.

Crăciun amenință: „Voi face la Micești ce am făcut la Mărăcineni”

Pe 12.06.2020, Crăciun vorbește din nou pe WhatsApp cu ”Auraș Mioveni” (Aurelian Mățău, fostul ginere al primarului Ion Georgescu, n.red.). Textul e adresat altcuiva (foarte posibil primarului sau viceprimarului de la Micești, cu care Crăciun se afla în război deschis), însă e redirecționat către ”Auraș Mioveni”, ca să-l vadă și acesta și să se convingă că nu glumește. Mesajul e de amenințare în toată regula.
– Crăciun: Ai început un război cu mine eu o să îl termin şi-ţi promit că voi face la Micești ce am făcut la Mărăcineni. Dar pentru că minți și ce căcat mănânci o să plăteşti în fața legii. Am vrut să fac o campanie frumoasă, dar nu merge cu voi. Azi fac adresă să-mi comunice toate contractele în care esti implicat.

Ziua de 07.07.2020
”Auraș Mioveni” (Aurelian Mățău, ex-ginerele primarului Ion Georgescu de la Mioveni. n.red.) îl interpelează pe WhatsApp pe Stelică Crăciun.
– Auraș Mioveni: Te-ai culcat? Ai 3 sau 4 milioane să-mi dai şi mie? Nu am luat salariu ieri și îmi treb la Bucureşti. Ai variantă de vreo sticla cu vin?

Chestorul Ioniță i se adresează lui Crăciun cu „Te pup frate drag! Sa imi scri te rog”

Ziua de 25.07.2020
Stelică Crăciun apelează un nr. de telefon salvat în agendă ”Cat Buc 1”. E numărul de telefon al chestorului Cătălin Ioniță, fost șef pe țară la Direcția Generală Anticorupție. Acesta are un doctorat plagiat și e implicat în „demascarea” ziaristei Emilia Șercan. El l-a instigat pe Crăciun să-i facă plângere la Parchet ziaristei Emilia Șercan, după ce aceasta a dezvăluit despre capii Academiei de Poliție, dar și despre chestorul Cătălin Ioniță că au doctoratele plagiate. De altfel, audiat la Parchetul General, Crăciun a recunoscut că e prieten cu Cătălin Ioniță și că acesta i-a cerut să facă plângere împotriva ziaristei. Ce surprinde e relația apropiată dintre cei doi și faptul că ditamai chestorul i se adresează lui Crăciun cu ”frate drag” și îl roagă să-i scrie. Să-l informeze probabil despre ceva ce au convenit amândoi.
– Crăciun: De astăzi…
– Cat Buc 1 (chestorul Cătălin Ioniță): Deci se pricep, Leordeni.
– Crăciun: Cred. Da.
– Cat Buc 1: Te pup frate drag! Sa imi scri te rog…

Crăciun îl informa prompt pe chestorul Ioniță despre cei pe care-i ataca pe FB

Cu două luni înainte, pe 20.05.2020, Stelică Crăciun îl informa prompt pe același ”Cat Buc 1” (chestorul Cătălin Ioniță) despre postările denigratoare pe care le făcuse de pe contul său de FB la adresa unor polițiști, oameni din administrație, ziariști, procurori, șefi de structuri anticorupție, colegi, pe care îi bănuia că s-au coalizat împotriva sa.
Iată mesajul transmis pe WhatsApp: ”Vă dați seama ce au prins ofițerii DGA (SJA) Argeș, doi polițiști care au luat mita 140 euro, pe fratele doctorului Mihalcea nu-l prind ca e membru al clanului Dan Fatuloiu (Dan Manu, Dan Nicolae, Mârzacu Marius, Cornel Ioana, Chirilă Cătălin, Grigore Gabriel de la jurnalul de argeş, Ilinca de la Impuls de Argeș, Mihalcea Cristi, Iancu Costinel SOS (ofițer acoperit SIPI), Săvulescu Aurel Vlasia (regele laptele si cornul), Mocanu Florin, Mincă Valeriu (fost casier Garda Financiară), Mitu Chinezu (regele TVA). Acest Cristi Mihalcea în urma cu ceva timp a pus mâna pe un cascaval de 300.000 euro. Oare au mâncat sau vor mânca toţi membrii clanului din cașcaval?”.
Mesajul a fost trimis de Crăciun către chestorul Cătălin Ioniță la ora 10.35.20 secunde. Chestorul nu răspunde, dar citește mesajul imediat, la ora 10.35.28 secunde.

Citește și Apusul unui informator. Pe cine mai trage Stelică Crăciun după el?

Citește și Stelică Crăciun îşi ameninţa victimele cu moartea, cu violarea soţiilor şi a fiicelor şi cu incendierea afacerilor

Citește și Stelică Crăciun, trimis în judecată într-un dosar de şantaj

Crăciun, către șeful PNL Argeș, Adrian Miuțescu: „Dacă vreți să candidez din partea PNL, vă rog să-mi dați un telefon”

Ziua de 02.08.2020
Crăciun îl apelează pe liderul PNL Argeș, Adrian Miuțescu. Acesta nu-i răspunde niciodată la mesaje, deși WhatsApp-ul arată că destinatarul le-a citit.
– Crăciun: Bună seara. Scuze pentru deranj. Sunt Stelică Crăciun și o să candidez la Micești. Dacă vreți să candidez din partea PNL, vă rog să-mi dați un telefon.

Crăciun, din nou către Miuțescu: „Salut Adrian (…) Am vorbit cu avocatul și fac plângere penală și nu vreau să te trec și pe tine”

Pe 12.08.2020, alte mesaje insistente ale lui Crăciun către Miuțescu. Liderul PNL le lasă fără răspuns, deși le citește.
– Salut Adrian! Spune-mi dacă știi de plângerea făcută și pe cine ai desemnat să semneze! (ora 4.45.47 secunde).
– Am vorbit cu avocatul și fac plângere penală și nu vreau să te trec și pe tine! (ora 4.47.13 secunde).
– Dacă nu știu cine a semnat trebuie sa te reclam (4.47 32 secunde).
– Spune-i tu prostului de Zaris că soţia mea nu e rudă cu primarul, să citească Codul Civil (ora 4.49.15 secunde).
– Și tot la capitolul Zaris. Am să-l reclam pentru dare de mită, evaziune și trafic de influență pe el și clanul Milogii din IPJ Argeș condus de șeful clanului Iancu Costinel din IPJ Argeș cu Locotenetul Dan Nicolae, Chirilă Cătălin și alții. Tot se laudă Zaris ca tu și cu Dan Nicolae l-ai ajutat în dosarul de evaziune platind bani foarte multi în schimbul ajutorului (ora 4.56.32 secunde).

Crăciun trimite mesajele către Miuțescu și adjunctului Gherghe de la IPJ Argeș

Interesant e că, după ce rămâne fără niciun răspuns de la președintele PNL Argeș, deputatul Adrian Miuțescu, Crăciun are o frustrare. Și retransmite aceleași mesaje, la ora 4.58.23 secunde, către liderul liberal și către adjunctul IPJ Argeș, Gabi Gherghe. Probabil pentru informare. Însă nici comisarul-șef Gabriel Gherghe nu-i răspunde.

Crăciun, către liberalul Gelu Tofan: „Spune-mi și mie cine e cel care a semnat”

În aceeași zi, pe 12.08.2020, după ce le trimite mesaje lui Miuțescu și Gherghe, iar aceștia nu-i răspund, Stelică Crăciun îl interpelează direct pe Gelu Tofan. Acesta e vicepreședinte PNL Argeș și mâna dreaptă a președintelui Adrian Miuțescu, actualmente viceprimar al Piteștiului. Însă nici Tofan nu-i răspunde, deși apare că i-a citit mesajul.
– Crăciun către Tofan: Spune-mi și mie cine e cel care a semnat. Ce este la partid. Îți trimit msj care l-am trimis lui Miuţescu.

Crăciun îi dă din nou mesaj lui Gherghe, de data asta despre Iancu Costinel de la SOS

Peste două zile, 14.08.2020, la ora 11.42, Stelică Crăciun îi trimite din nou adjunctului IPJ Argeș, Gabi Gherghe, câteva capturi cu comentarii denigratoare postate de el pe FB. Însă nici de această dată, nr. 2 în poliția argeșeană nu-i răspunde. Foarte probabil, Gherghe știa despre Crăciun că este monitorizat. Crăciun se enervează și îi trimite comisarului-șef Gabi Gherghe un alt mesaj cu parfum de șantaj, despre polițistul Iancu Costinel de la SOS (Serviciul Operațiuni Speciale), despre care știe că este bun prieten cu nr. 2 în IPJ Argeș.
– E și Iancu în declarație aici dar nu la trecut procuroarea dar duc probele la SIIJ (Secţia de Investigare a Infracțiunilor din Justiție, n.red.).
Mesajul a fost transmis la ora 11.44.23 secunde, iar adjunctul IPJ Argeș l-a citit la 11.44.29 secunde, deci imediat, însă nu a răspuns.

Articol scris de Gabriel Grigore

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole