Primarul Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, ridicat de procurorii DNA de pe Aeroportul Otopeni

de | 29.04.2022 12:18 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Primarul Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, a fost ridicat, vineri, de procurorii DNA de pe Aeroportul “Henri Coandă” din Otopeni şi dus la audieri, într-un nou dosar.

Potrivit unor surse judiciare, Piedone a fost dus de pe Aeroportul Otopeni, de unde dorea să plece din ţară, la sediul DNA – Structura Centrală, pentru a fi audiat într-un nou dosar, informează News.ro.

Citește și: Cum au salvat pompierii un animal blocat în albia râului Argeș

Cristian Popescu Piedone, fost primar al Sectorului 4 al Capitalei, a fost condamnat în primă instanţă la 8 ani şi 6 luni de închisoare pentru abuz în serviciu pentru eliberarea autorizaţiilor de funcţionare în cazul clubului Colectiv.  Curtea de Apel Bucureşti este aşteptată să se pronunţe în data de 3 mai a.c. în dosarul Colectiv, după mai multe amânări.

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești
”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești

Festivalul internațional de canto pentru copii și tineret ”Good vibes” s-a desfășurat la Pitești, în perioada 20-21 mai 2022.  La această competiție, s-au înscris peste 200 de copii, din care au rămas 100 de copii, după preselecții, din România, Republica...

Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș
Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a executat lucrări aferente proiectului ”Reabilitare scări publice strada Făgăraș, zona blocurilor E1-E2, E2-E3, E3-E4 - Școala Gimnazială Alexandru Davila, municipiul Pitești, județul Argeș”....


Loading RSS Feed