Web Analytics

O nouă promoţie de milogi: liberalii care se roagă de PSD-şti să-i păstreze în funcţii

de | 15.12.2021 11:28 | Actualitate, Opinii

Încurcate sunt căile Domnului în politică! De fapt, o mățăraie de interese și oportunisme. Un onctuos om de afaceri liberal și încă vicepreședinte al PNL Argeș, plantat de gruparea Orban într-o funcție cu rezerve statale fără număr, se milogește acum de PSD să-l susțină să revină pe scaun. Cică a fost dat jos pe nedrept de gruparea Cîțu, după ce el s-a sacrificat la post și a adus nenumărate beneficii statului român. Iar dregătoria i se cuvine înapoi. N-are curaj să ceară sprijin de la Alina Gorghiu și noua echipă venită la conducerea PNL Argeș și încearcă să intre pe fereastra PSD, insultându-le inteligența social-democraților. Care nu înțeleg cât de idiot sau tupeist poate fi cineva încât să ceară să fie sprijinit într-o funcție de ei. Adică în loc să sprijine un om de-al lor pe funcția respectivă sau pe alta, indiferent care ar fi aceea, social-democrații trebuie să-l sprijine pe fostul ”plotonier” să revină la cașcaval. Miriapodul e din același oraș cu Adrian Miuțescu și a fost lipit ca marca de scrisoare de fostul șef al PNL Argeș. Iar acesta din urmă, din motive de solidaritate locală și calcul politic, că nu ne închipuim că din motive de competență, a intervenit pe lângă Ludovic Orban să-l planteze pe fostul plutonier de intendență într-o demnitate deținută, de regulă, de generali de armată sau de informații.

Citește și Alina Gorghiu, noul preşedinte al PNL Argeş: „E nevoie de rezultate în timp record”

Al doilea caz lipsit de minimă decență e cel al unui liberal ajuns subprefect, și el susținător al cuplului Orban-Miuțescu și care a ales să nu-i urmeze pe cei doi, dar ține musai să-și păstreze funcția călduță. La fel, și el apelează prin diverși combinatori din PSD Argeș la conducerea acestei filiale pentru a primi sprijin să rămână în post. Însă cât de prost poate fi PSD Argeș să doneze unui orfelin din gruparea Orban un post de subprefect din cele două care i se cuvin? Asta în contextul în care PSD Argeș a făcut deja un act de caritate și a renunțat la postul de prefect în favoarea liberalului Radu Perianu.

Ce concluzie să tragem? Că unii liberali sunt capabili de o prostie care n-ar încăpea, ca debit, în barajul Vidraru.
În fine, al treilea caz de liberal orbanisto-miuțist care vrea în continuare pe funcție e un director de deconcentrată cu atribuții în zona pestei porcine. Se vede treaba că omul a rămas cu sechele și pesta i-a făcut obrazul de porc, la modul cum se milogește de șefii PSD, prin intermediul unui primar de oraș, să rămână pe funcție. Și în acest caz, directorul n-are curaj să apeleze la Alina Gorghiu pentru sprijin, vrea cârjă politică de la social-democrați ca să-și păstreze funcția. De parcă la PSD Argeș s-a răsturnat căruța cu proști, nu au oameni să pună pe funcții și-i sprijină pe liberalii de pripas pe care nu-i înghite Alina Gorghiu. Așa ceva…

Citește și Miuţescu scoate din buzunar 15.000 de euro pentru avocaţi din Bucureşti

Articol scris de Gabriel Grigore

Distribuie!

0 Comentarii