Web Analytics

Alina Gorghiu, noul preşedinte al PNL Argeş: „E nevoie de rezultate în timp record”

de | 9.12.2021 16:51 | Actualitate, Politica si Administratie

Alina Gorghiu, vicepreședinte PNL și vicepreședinte al Senatului, votată la începutul acestei săptămâni președinte interimar PNL Argeș, dă asigurări că organizația va intra într-un proces de reformare, condiție obligatorie pentru a reface încrederea argeșenilor în partidul Brătienilor.

”Partidul Național Liberal înseamnă soluții. Am dovedit în lunga noastră istorie că știm să reconstruim, indiferent de cât de grave au fost dificultățile. Iar la PNL Argeș se vede de foarte departe că e nevoie de un proces amplu de reformă. Ar fi o gravă eroare să se mai piardă chiar și o singură zi de acceptare a situației actuale fără nicio măsură care să refacă încrederea argeșenilor în PNL. Mulțumesc colegilor din BEX pentru votul acordat pentru a prelua interimatul organizației. Știu însă că acest vot înseamnă o responsabilitate majoră.

Pentru că tot ce vom face trebuie să producă rezultate bune pentru PNL într-un timp record. Va fi un restart. Pentru că Argeșul trebuie să ajungă județul în care partidul cel mai puternic să fie PNL. Și cum astăzi (n.r. – ieri) se împlinesc 30 de ani de la intrarea în vigoare, în urma aprobării prin referendum național, a primei Constituții a României după căderea regimului comunist, cred că este un moment potrivit de a ne propune cu toții să facem tot ce e posibil, atunci când e nevoie, pentru a avea o țară democratică și prosperă, în care fiecare român este responsabilizat și respectat.”

Alina Gorghiu

Citește și Alina Gorghiu, despre atacurile social-democraților la adresa guvernării liberale: ”Le-aş recomanda tuturor să servească un ceai de muşeţel”

Citește și Alina Gorghiu: „PSD-AUR și USR vor, nu vor, trebuie să își asume responsabilitatea pentru instabilitatea politică de acum”

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii