Miuţescu scoate din buzunar 15.000 de euro pentru avocaţi din Bucureşti

de | 24.11.2021 14:39 | Actualitate, Culise, Home, Politica si Administratie

Iarna-i aproape, beleaua mare și… onorariul avocățesc pe măsură! Acesta e refrenul care îl bântuie pe deputatul Adrian Miuțescu pe final de an plin de… cumpene. Urmărit de DNA într-un dosar penal pentru opt infracțiuni de folosire a influenței în scopul obținerii de foloase necuvenite și sub amenințarea disjungerii altor dosare, liderul liberal și-a angajat avocați din București pentru apărare. Doar pentru această fază, de asistență în cadrul cercetării penale, „scorul” perceput de apărătorii din Capitală a fost de, țineți-vă bine, 15.000 de euro! Nu știm dacă la un asemenea tarif succesul este garantat, însă, în mod sigur, avocații din Argeș sunt invidioși.
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Prefectul Radu Perianu: „Domnul Miuțescu nu a fost niciodată vreo locomotivă politică”

Citește și Exclusivitate / Când DNA i-a reţinut telefonul, deputatul Miuţescu era cu Ludovic Orban, la Cabana “Valea cu Peşti”

 

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

1 Comentariu

  1. La ce salarii si indemnizatii a muls ani la rand de la statul roman acest infractor liberal banii pentru avocati sunt maruntis..

Ultimele articole

Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii
Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii

Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii, în urma demisiei lui Adrian Chesnoiu. Conducerea PSD a votat, miercuri, în şedinţa Consiliului Politic Naţional, ca acesta să fie titularul de la Agricultură, au precizat din Partidul Social-Democrat, pentru news.ro. PSD...

Argeș. Patru bărbați trimiși în judecată pentru proxenetism
Argeș. Patru bărbați trimiși în judecată pentru proxenetism

Patru bărbați din Pitești au fost trimiși în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de proxenetism. În iunie, polițiștii au efectuat percheziții la domiciliile acestora, în urma cărora au ridicat mai multe telefoane și sume de bani. IPJ Argeș transmite: „Polițiștii...