Web Analytics
scris vineri, 09.09.2022

Maşina unui preot de la Poiana Lacului – „blindată” cu 300 litri alcool la un control al poliţiei

V-am relatat în ultimele ediții despre mai multe scandaluri, inclusiv cu tentă amoroasă, în care au fost implicați preoți din Argeș. Acum este vorba despre contrabandă cu alcool. Duminică, 4 septembrie, polițiștii au depistat că mașina unui preot din Poiana Lacului era „blindată” cu 300 de litri de băuturi alcoolice. Potrivit unui comunicat de presă transmis de IPJ Argeș, „polițiștii din orașul Ștefănești au depistat, în trafic, pe DN 7, pe raza localității Ștefănești, un bărbat de 59 de ani, din Poiana Lacului, care conducea un autoturism, în interiorul căruia au fost găsite mai multe bidoane, în care se afla cantitatea de aproximativ 300 l de alcool. (…) au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deținerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita a 40 litri alcool etilic, 200 litri băuturi spirtoase, 300 litri băuturi intermediare, altele decât bere și vinuri, conform Legii 227/2015 privind Codul Fiscal. Autoturismul în cauză a fost indisponibilizat, iar cantitatea de alcool confiscată, în vederea continuării cercetărilor.”

Maşina unui preot de la Poiana Lacului – „blindată” cu 300 litri alcool la un control al poliţiei

Citește și Pe fostul primar de la Albeştii de Muscel l-a nenorocit şofatul sub influenţa alcoolului

Scena de la Ștefănești, live pe Facebook

Toată scena de la Ștefănești a fost surprinsă într-un live pe Facebook de către Ion Stoian, un locuitor al comunei Poiana Lacului, cel care a sesizat, de altfel, poliția.
„Popa de la Poiana Lacului, prins cu alcool la Ștefănești. Taică-so e pe aici, fratele lui e comisar de poliție la Poiana Lacului. (…) Teiușanu Cosmin! Este popă, e presfințit. Ia uitați!” – sunt doar câteva dintre detaliile pe care Ion Stoian le-a spus în live.
De fapt, cel suspectat de contrabandă cu alcool este tatăl preotului. În urma comunicatului de presă transmis de IPJ Argeș, l-am contactat pe Florin Popa, purtător de cuvânt al Inspectoratului, care nu a confirmat, dar nici nu a infirmat cele presupuse în legătură persoana bănuită. Fapt care ridică mari semne de întrebare, cel puțin din punctul nostru de vedere.

Am luat și noi legătura cu preotul Teiușanu, care a fost vizibil deranjat de subiectul pentru care l-am abordat:
„Eu acolo am fost pasager. Este o informație greșită. Întâi interesați-vă de persoana care a filmat, vedeți despre ce este vorba. Că este condamnat pentru… Are dosar acum, pe 27 septembrie pentru ultraj, pentru tentativă de omor, tâlhărie. Vreți să vă dau eu documente despre el? Vă dau eu dacă vreți să scrieți ceva frumos! Eu am venit acolo (la Ștefănești, n. red.) la tata, pentru că are probleme de sănătate. Mă chemase să iau mașina. Sunt niște minciuni gogonate ce apar pe live-ul ăla. Poliția oprise mașina pentru… Pentru orice putea să oprească mașina. Nu știu cine a sunat poliția. Haideți că sunt prins”, a declarat preotul Teiușanu.

Citește și O fiică acuză! La Spitalul Călineşti, unei bolnave de cancer în stadiu terminal i-au dispărut banii din poşetă

Citește și Familia Bratu revine pe cai mari. Luminiţa – la Şcoala ”Nicolae Iorga” şi soţiorul Gabi – în PNL

„E o mafie pe care ei o acoperă”

… Spune Ion Stoian, cel care i-a pus pe preot și pe tatăl acestuia în fața faptului împlinit. Stoian povestește că i-a întâlnit pe cei doi întâmplător în trafic și a chemat poliția, pentru că bănuia ce ascund ei în mașină. Preotul și tatăl său nu ar fi la prima ilegalitate. De altfel, Ion Stoian spune că s-a ales cu 60 de zile de arest din cauza fratelui preotului. George Teiușanu e comisar de poliție la Poiana Lacului. Tot el e cel care până acum și-a scăpat familia de ilegalități, după cum a declarat Ion Stoian:
„Eu veneam de la Pitești și i-am întâlnit în trafic. Am cunoscut mașina și știam cu ce se ocupă: contrabandă cu alcool. Eu sunt cel care a sesizat poliția. Au fost și preotul, și tatăl lui în aceeași mașină. Preotul era în dreapta, iar tatăl la volan. Mașina este a preotului. Au vrut să fugă printr-o grădină, dar, când m-au văzut că-i filmez, s-au întors. Ei cu asta se ocupă. Au mai fost prinși acum vreo șapte-opt luni la Cocu. Dar a scăpat, pentru că polițistul care i-a prins era coleg cu fratele preotului.
Iar George, fratele, l-a amenințat pe polițistul ăla că-l dă afară de la muncă dacă nu-i lasă în pace familia. Aici e o mafie pe care ei o acoperă. Eu nu sunt cu pârât, cu filmat, cu d-astea, dar dacă și ei și-au făcut-o cu mine, nu pot să… na. Pe mine m-au oprit polițiștii acum ceva timp în trafic, era și fratele preotului, comisar de poliție aici, la Poiana Lacului. M-au oprit, am plecat puțin mai în față și mi-au zis că i-am călcat cu mașina. Atunci m-au băgat la ultraj și am fost arestat 60 de zile pentru ei”.

Citește și Talentatul domn’ Proca. Primarul „agresat” de la Berevoeşti se războieşte cu o femeie amărâtă, care are în îngrijire o fată cu sindrom Down

Citește și E chiar culmea! După ce l-a ameninţat că îi dă foc la fabrică şi îi violează fetele, Stelică Crăciun îl mai şi hărţuieşte în 7 procese pe patronul de la Zaris

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *