Web Analytics

Familia Bratu revine pe cai mari. Luminiţa – la Şcoala ”Nicolae Iorga” şi soţiorul Gabi – în PNL

de | 4.03.2022 10:33 | Actualitate, Culise, Dezvăluiri, Politica si Administratie

Poate e o coincidență. Sau poate nu. Dar fix în ziua în care notoriul traseist și fost inspector general școlar Gabriel Bratu s-a reînscris în PNL, după o escală de câțiva ani la PSD, consoarta sa, Luminița Bratu, a revenit și ea în forță. S-a prezentat pe neașteptate la examenul de director al Școlii Generale ”Nicolae Iorga” din Pitești și a luat notă mai mare decât celălalt contracandidat. De ce spunem că s-a prezentat pe neașteptate? Fiindcă în luna noiembrie 2021, după ce fusese 5 ani director la aceeași școală, Luminița Bratu a picat examenul neluând notă de trecere, deși a candidat de una singură. În atare circumstanțe destul de jenante, și-a dat demisia în luna decembrie.

Și a spus în toată școala, inclusiv în Consiliul Profesoral, că renunță, că nu mai vrea să fie directoare, că nu-i mai trebuie, că este prea mult stres, bla, bla, bla…!
Prin urmare, în ianuarie a fost numit director interimar la Școala ”Nicolae Iorga” un coleg. După numai o lună, acesta a luat examenul scris, însă aici intervine răzgândeala doamnei Bratu, care s-a înscris și ea la concurs fix în ziua în care soțiorul a revenit în PNL, deși anunțase că i s-a luat de directorat.

Văzând cum stau lucrurile și… coincidențele, colegul interimar a renunțat să se prezinte la următoarea probă, pentru că și-a dat seama cum sunt aranjate ploile și nu este nici genul să se bălăcărească și să se pună împotriva astrelor. La sfârșitul lunii martie va fi proba interviu. Iar în comisie vor fi două doamne profesoare din școală, doi reprezentanți din partea Primăriei Pitești și ai Consiliului Local și doi de la Inspectoratul Școlar. Vom urmări îndeaproape subiectul, mai ceva ca sateliții americani războiul din Ucraina.
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Concurs cu suspans la Şcoala „Nicolae Iorga” din Piteşti

Citește și Nemulţumiri la Şcoala „Nicolae Iorga” Piteşti din cauza trecerii în sistem online

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

2 Comentarii

  1. E prodecan la FȘEFI, upit, nu l vede nimeni pe acolo, încasează bani mulți, la fel că el mai sunt Manu, Man, Trailă,Tase și mulți alții.

    Răspuns
  2. Mare adevar!! Sa va interesati va rog ca dl fost inspector general a luat ore de predare la Scoala Gimmaziala „Nicolae Iorga” Pitesti … asta nu ar fi nici o problema, numai ca maxim 20% din ore au fost realizate … deh … fost general … e greu la gimnaziu… intrebati va rog copiii si parintii … poate dna directoare bratu recunoaste cate ore ale sotului a prestat …

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *