Web Analytics
scris miercuri, 03.04.2024

La 30 de ani de „Jurnal de Argeş”, avocatul Sorin Vişinescu ne-a urat: „Să fiţi cu toţii sănătoşi şi lesne victorioşi în tot ce întreprindeţi!”

Pe adresa redacției noastre continuă să sosească mesaje de felicitare cu prilejul împlinirii a 30 de ani de apariție neîntreruptă a „Jurnalului de Argeș”. Iar unul dintre acestea îi aparține avocatului Sorin Vișinescu, fost secretar general al Camerei de Comerț și Industrie Argeș, cititor al „Jurnalului” de la primul său număr.
„Dragi prieteni, sunt și eu marcat afectiv la cei 30 de ani ai Jurnalului de Argeș, de care am rămas atașat necondiționat și pe care îl citesc și acum, după 1.500 de apariții, cu aceeași satisfacție.
Vă felicit pe toți cei care, cu o frumoasă complementaritate și cu implicare profesionistă, ați format ECHIPA care a livrat comunității o presă de calitate, independentă, obiectivă, eficientă și rezilientă.
Jurnaliștilor și colaboratorilor voștri care au plecat deja din această lume le aprind candela recunoștinței mele.
Celor care au privilegiul continuității le doresc să aibă forța și inspirația pentru a menține JURNALUL DE ARGEȘ în topul celor mai apreciate instituții de presă, așa cum este în prezent.
Să fiți cu toții sănătoși și lesne victorioși în tot ce întreprindeți! LA MULȚI ANI!”
– ne-a urat dl. Sorin Vișinescu.

La 30 de ani de „Jurnal de Argeş”, avocatul Sorin Vişinescu ne-a urat: „Să fiţi cu toţii sănătoşi şi lesne victorioşi în tot ce întreprindeţi!”

Citește și Jurnalul de Argeş a împlinit 30 de ani! Nu e o presă perfectă, dar încercăm să facem o presă corectă!

Citește și La 30 de ani de „Jurnal de Argeş”, primarul Cristian Gentea ne-a transmis o urare: „La mulţi ani şi felicitări pentru această aniversare remarcabilă!”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *