Web Analytics
scris miercuri, 27.03.2024

La 30 de ani de „Jurnal de Argeş”, primarul Cristian Gentea ne-a transmis o urare: „La mulţi ani şi felicitări pentru această aniversare remarcabilă!”

La 30 de ani de apariție neîntreruptă a „Jurnalului de Argeș”, primarul Piteștiului, dl Cristian Gentea, a ținut să ne felicite pentru întreaga noastră activitate făcută cu pasiune și responsabilitate.
„În calitate de primar al Piteștiului, dar și ca cititor de presă, sunt onorat să vă transmit astăzi, 25 martie 2024, la aniversarea a treizeci de ani de jurnalism în spațiul local, cele mai calde felicitări și urări de lungă viață redacțională la Jurnal de Argeș!
Sunteți o voce puternică, serviți cu pasiune și responsabilitate principiile libertății de exprimare și, cel mai important, ați reușit să mențineți standarde înalte de jurnalism și să vă adaptați continuu la schimbările din industria media. Ați demonstrat perseverență și rezistență în fața provocărilor, sunteți, deci, pregătiți pentru orice ar însemna mâine!
La mulți ani și felicitări pentru această aniversare remarcabilă!”
– este mesajul d-lui Cristian Gentea.

La 30 de ani de „Jurnal de Argeş”, primarul Cristian Gentea ne-a transmis o urare: „La mulţi ani şi felicitări pentru această aniversare remarcabilă!”

Citește și Jurnalul de Argeş a împlinit 30 de ani! Nu e o presă perfectă, dar încercăm să facem o presă corectă!

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *