Web Analytics
scris vineri, 02.09.2022

Ion Dumitru: „Trebuie să fii prea prost să nu-ţi dai seama că o femeie te vrea sau nu te vrea”

Şeful Asociaţiei Comunelor din Argeş, despre scandalurile de hărţuire în care cad tot mai des unii primari

Scandalurile de hărțuire din primării au fost la ordinea zilei în ultimul timp în Argeș. Unul la Călinești, petrecut în iunie, când primarul Mihai Georgescu a fost acuzat că i-ar fi făcut avansuri unei tinere în schimbul angajării ei în instituție. Altul, mai recent, la Merișani. Aici, Ramona Voiculescu, proaspăt angajată în instituție la serviciul Stare Civilă, îl acuză pe edil tot de hărțuire. Cele două situații au generat numeroase comentarii, în special pe rețelele de socializare.

Ion Dumitru: „Trebuie  să fii prea prost să nu-ţi dai seama că o femeie te vrea sau nu te vrea”

Noi i-am cerut un punct de vedere și primarului Ion Dumitru, supranumit și „Ducele de Albota” pentru faptul că e un om umblat de tânăr în străinătate. Acesta, în calitate de președinte al Asociației Comunelor din Argeș, nu s-a sfiit să recunoască faptul că e om „cu experiență” în astfel de teme, declarându-ne: „Am iubit la viața mea”.

„Nu zice nimeni să nu iubești, dar iubește cu cap”

„Eu am în primărie numai fete frumoase, pregătite profesional, căsătorite, necăsătorite, dar n-am avut momente de genul ăsta. Tu, ca bărbat, trebuie să fii prea prost să nu-ți dai seama că o femeie te vrea sau nu te vrea. Poate să iubească și primarul, de ce n-ar iubi?! Înainte, însă, trebuie să gândești. Să nu credeți că eu n-am iubit în viața mea, și pe afară, pe unde am fost, dar nu s-a știut. Nu îți iese nimic pe gură dacă nu ai tras concluzia respectivă că cineva te vrea sau nu te vrea. Eu zic că, totuși, nu știu despre Luigi (Ionescu, primarul de la Merișani, n. red.)… Nu știu ce o fi la mijloc”, spune ducele.

Citește și „Am ridicat tonul la ea, m-a înregistrat, iar eu, când am văzut asta, am dat-o afară pe uşă!”

„La Călinești totul a fost regizat”

„În capul meu – și vă rog să scrieți – trăiesc cu această impresie, nu vreau să dau nume, dar cunosc regizorul 100%. Dacă te-ai dus de 5, 6, 7 ori la el în birou… Dacă ai venit prima dată în birou și tu, ca femeie, ai simțit de atunci că vreau ceva, de ce ai mai venit și a doua și a treia oară? Și de ce te-ai îmbrăcat cu microfoane, cu toate astea?! E rușinos! Hai să fim sinceri! Spunea din prima care era problema ei cu primarul și gata. Nu se face așa! Vă repet: e regie. Și, să ne ierte Dumnezeu, el se apucase serios de treabă în comună, a lucrat. V-am spus, bănuiesc cine e. E vorba de o femeie care se ocupă cu astfel de chestii, de scene. Pe mine nu mă poate păcăli nimeni”, a continuat Ion Dumitru.

Citește și UE: Combaterea abuzului sexual online asupra copiilor

Ducele, despre colegii de la Călinești și Merișani: „E o situație de care trebuie să te ferești”

Întrebat dacă a discutat cu cei doi primari despre scandaluri, „Ducele” spune: „Nu l-am întrebat pe niciunul nimic despre subiectele astea. E o situație de care trebuie să te ferești, că poate să apară altceva, pe parcurs, în urma anchetei făcute de oameni cu experiență. Eu nu mă exprim. Spun doar că băiatul ăla de la Călinești a fost provocat. E clar! Dacă te-ai dus de cinci ori îmbrăcată cu microfoane pe tine, eu pe ea aș condamna-o. Eu, ca președinte al Asociației Comunelor din Argeș, nu pot să vorbesc despre colegii mei. Trebuie să vedem rezultatele anchetei. Ce m-a deranjat e că poliția de la Topoloveni s-a grăbit repede să-l aresteze 24 de ore. În baza la ce?! În baza la ce a spus fata aia… A fost el slab; mă așteptam să fie mai șmecher. Trebuie să-i mai dau niște lecții” (râde).

Citește și PSD l-a suspendat pe primarul de la Călinești. Ce spune edilul despre acuzațiile de hărțuire sexuală

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Cand capu-ti devine caduc , meri la cimitirul elefantilor ; scapi si tu de lume, scapa si lumea de tine !

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...