Web Analytics
scris joi, 23.06.2022

PSD l-a suspendat pe primarul de la Călinești. Ce spune edilul despre acuzațiile de hărțuire sexuală

Primarul de la Călinești, Mihai Georgescu, este acuzat de hărțuire sexuală după ce ieri, în spațiul public, a apărut o înregistrare în care edilul solicită favoruri sexuale, unei tinere, în schimbul angajării în primărie. În urma acestora, PSD Argeș a decis suspendarea din partid a lui Mihai Georgescu.

PSD l-a suspendat pe primarul de la Călinești. Ce spune edilul despre acuzațiile de hărțuire sexuală

PSD Argeș transmite:

„Organizația PSD Argeș a decis suspendarea lui Mihai Georgescu, primar al comunei Călinești, din toate funcțiile politice, așteptând în continuare rezultatele anchetei în desfășurare.
Nu dorim să ne implicăm și să discutăm despre viața privată a nimănui, însă întotdeauna ne vom delimita ferm de orice atitudine imorală, mai ales dacă aceasta se petrece în cadrul administrației publice.”

Primarul Mihai Georgescu aduce la cunoștință punctul său de vedere:

„În urma materialelor calomnioase apărute în ultimele zile , nu am ce să comentez pe acest subiect, nu mă pretez la asemenea inepții, mă dezic de la toate acuzațiile, las organele competente să tragă concluziile reale.
Personal, nu am hărțuit pe nimeni și nu am făcut avansuri de natură sexuală niciunei femei, cu atât mai puțin unei anagajate a primăriei.
Anumite persoane care încearcă să îmi facă rău încă de la preluarea mandatului de primar au apărut în mediul public cu pasaje dintr-o conversație mult mai amplă, scoase din context, pentru a fi interpretate într-o manieră neadevărată, care să îmi strice imaginea.
Mă voi adresa organelor competente în vederea tragerii la răspundere a tuturor celor care au făcut afirmații calomnioase.
Până la finalizarea anchetei, dacă va exista una, mă suspend din toate funcțiile mele din PSD.
Îmi cer scuze față de colegii mei de partid, colegii din primăriei, față de familia mea, și față de toți cei care sunt nevoiți să ia parte la acest circ.
Mă concentrez pe lucruile importante și pe proiectele pe care încercăm să le realizăm pentru cetățenii comunei Călinești.
Am demonstrat cetățenilor că încă de la numirea în funcția de primar am fost activ, am fost prezent în mijlocul comunității și am încercat să aduc îmbunătățiri în comuna Călinești. Recunosc că încă avem probleme de rezolvat și proiecte de implementat la nivelul primăriei și la nivelul comunei și în continuare rămân la dispoziția cetățenilor.”

Citește și: Comuna Călinești s-a înfrățit cu Municipiul Gaza din Palestina

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Primarul asta nu putea fi decat de la PSD ! Romani, aveti ce ati votat timp de 30 de ani !

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită