Web Analytics
scris vineri, 02.08.2024

Eleva sedusă de directorul Casei Studenţilor ne-a dezvăluit povestea de amor

„Nu a fost niciun viol, a fost o relație în care, recunosc, m-am dat și eu la Daniel”

„Mie Daniel mi-a picat foarte cu tronc. Mie când îmi pică, îmi pică”

Săptămâna trecută a fost mare agitație, inclusiv în mediul politic și administrativ al județului, după ce s-a aflat că Daniel Ionescu, director al Casei de Cultură a Studenților din Pitești, a fost reţinut pentru viol. Iar cea violată ar fi o minoră, în vârstă de 16 ani, care frecventa cursurile de dans.

Eleva sedusă de directorul Casei Studenţilor ne-a dezvăluit povestea de amor

Din arest, în control judiciar

Scandalul ar fi început prin iunie, anul acesta, după ce fata – pentru a o proteja, îi vom spune M., de la minoră – a reclamat că ar fi fost agresată fizic de o femeie. Concret, este vorba despre soția directorului Ionescu, care ar fi agresat-o pe M., când a aflat de relația amoroasă între aceasta și soțul ei. Părinții fetei au decis să facă plângere penală, după cum au afirmat surse judiciare. Conform polițiștilor, Daniel Ionescu, în vârstă de 42 de ani, a întreținut raporturi sexuale cu fata în perioada decembrie 2023 – mai 2024. Pe 22 iulie, directorul a fost reţinut pentru 24 de ore, pe baza de ordonanţă, fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de luare a unei măsuri preventive. A doua zi, însă, a fost eliberat, dispunându-se în cazul său măsura controlului judiciar timp de 60 de zile.
Dincolo de respectivele aspecte oficiale, pe marginea acestui subiect exploziv s-au făcut multe speculații. Cum era de așteptat, cei de la Casa Studenților i-au luat apărarea directorului, tatăl a trei copii, unii spunând că nu știau despre această relație, alții că fata, fiind la o vârstă delicată, ar fi inventat povestea ca să nu se afle adevărul despre alta. În fine, unii comentau că nu soția directorului ar fi lovit-o pe adolescentă, ci mama ei, care venea pe la Casa Studentului s-o vadă cum se descurcă. Pentru a afla adevărul am încercat să stăm de vorbă, în primul rând, cu Daniel Ionescu, însă directorul cercetat nu ne-a răspuns la telefon.

Citește și Cum s-a aflat de violul făcut de directorul Casei Studentului. Nevasta a bătut-o pe minora cu care bărbatul ei a făcut sex şi aceasta a reclamat la poliţie

„Am început să stau mai mult pe lângă Daniel, să mă dau chiar eu la el”

Ne-a răspuns, însă, M., elevă în clasa a XI-a la un colegiu de top din Pitești. Din capul locului, M. ne-a spus că n-a fost niciun viol, ci o relație consimțită, în care ea a avut un rol determinant.
„Nu a fost niciun viol, a fost o relație în care, recunosc, m-am dat și eu la Daniel. Nu am de ce să mint. Inițial, când m-am apucat de evenimente, dansuri și toate chestiile astea, Daniel își permitea glume sau chestii de genul… Când a înțeles că în momentul ăla nu voiam nimic, n-a mai continuat. Apoi am ajuns eu să-mi doresc ceva cu el. Și atunci am început eu să stau mai mult pe lângă Daniel, să mă dau chiar eu la el. Cu cinci-șase luni în urmă s-a întâmplat, dar, în principiu, când am început să mă dau eu la el și să stau mai mult pe lângă el a fost în urmă cu mai mult timp; vă dați seama că nu puteam să spun nicăieri chestiile astea, că nici măcar nu aveam 16 ani și îl băgam și mai prost” – ne-a povestit M., care ne-a dezvăluit și cum s-a aflat de toată această poveste.

„Nevastă-sa mi-a dat mesaj de pe telefonul lui, iar eu, vă dați seama, neștiind că este ea, am răspuns”

„Mie Daniel mi-a picat foarte cu tronc, ca să zic așa. Mie când îmi pică, îmi pică. Eu tot așa mai vorbeam că îmi place de el și chestii de genul ăsta. Treaba a stat în felul următor: probabil, o persoană cu care aș fi vorbit eu i-a dat mesaj soției lui de pe un cont fake de Instagram. Și i-a spus. Apoi, nevastă-sa mi-a dat mesaj de pe telefonul lui, iar eu, vă dați seama, neștiind că este ea, am răspuns. Mă întrebase dacă mi-a zis ea ceva și chestii de-astea, că cum a aflat și tot așa, iar eu am recunoscut tot în conversație, crezând că e el, dar era ea pe telefonul lui. În aceeași zi m-am dus la dansuri, iar nevastă-sa m-a chemat în spate, pe acolo, și mi-a zis că era ea de pe telefonul lui. Și atunci faza a fost, nu știu cum, că am ajuns să fiu zgâriată pe nas, nu cum se speculează pe net că m-a bătut asta sau mai știu eu ce. Povestea a continuat că m-a dus ea acasă ca să nu mă lase așa pe acolo” – ne-a relatat M., care a adăugat că plângerea făcută la poliție a fost retrasă.

Citește și De noaptea minţii! Ion Sănduloiu: „Un întreprinzător a sunat la Salvamont să întrebe ce avize îi sunt necesare pentru un cuptor de pizza pe Moldoveanu”

„Eu am retras plângerea, cu acordul părinților. Plângerea a fost retrasă vineri și pe el l-au chemat luni”

„Plângerea a fost retrasă, da. Nu știu exact care a fost faza cu plângerea, eu am fost nevoită doar să semnez. Plângerea a fost făcută de tata și eu înțelesesem, mă rog, iniţial, în principiu, plângerea era pentru ea (soția directorului – n.r.) și apoi l-au băgat și pe el… Dar în momentul când ne-am retras plângerea, am zis că ne-o retragem și pentru ea, și pentru el. Pentru el au continuat cu urmărirea din oficiu, ceea ce mi se pare total aberant, fiindcă nu este OK ca Daniel, care n-a tras de absolut nimeni, să fie pedepsit ca unul care trage de fete și racolează fete pe străzi sau mai știu eu ce…. Am retras-o eu, cu acordul părinților. Trebuia să fie unul dintre părinți de față; am fost eu cu tata, cu el fusesem și atunci… Repet, cine-l știe pe Daniel știe clar că el nu trage de fete” – ne-a relatat M., întru apărarea fostului ei iubit.

„Știu că mi-am dezamăgit părinții. Ei care chiar fac totul pentru mine”

„A fost foarte aiurea, mai ales că s-a mediatizat subiectul, iar Daniel e persoană cunoscută. Nici eu, vă dați seama, nu-mi doream să se ajungă aici. Părinții mei sunt extraordinar de înțelegători. Nu m-au ținut închisă în casă sau mai știu eu ce, după toată faza asta. Mă lasă în continuare să ies pe afară. M-au înțeles și de-aia au fost de acord cu mine să retragem plângerea. Că nu s-a încheiat toată chestia asta nu mai e vina noastră. Relația mea cu Daniel nu mai poate continua. În primul rând, știu că mi-am dezamăgit părinții. Ei care chiar fac totul pentru mine și mă înțeleg și mă susțin în tot ceea ce-mi doresc” – ne-a declarat cu sinceritate adolescenta, care ne-a vorbit și despre niște planuri de viață.
„Chiar m-am gândit ce facultate vreau să urmez. Inițial voiam să dau la Psihologie, dar acum, după toate chestiile astea, mi-aș dori să merg pe partea asta de Poliție sau SRI” – ne-a spus M.
Punct și de la capăt. Ancheta în acest caz merge mai departe. Dacă va fi găsit vinovat, pentru sex cu un minor, Daniel Ionescu riscă între 2 și 7 ani de închisoare.

Directorul interimar Florin Ciucă Neagoe: „Eu sunt economist, stau mai mult în birou, nu ştiu ce se întâmplă la antrenamente”

Cât timp Daniel Ionescu se află în control judiciar, în locul său, pe funcția de director interimar, se află Florin Ciucă-Neagoe (foto), un om cu o vechime de zece ani la Casa de Cutură a Studenților din Pitești. În legătură cu acest scandal în care este implicat Daniel Ionescu, el a declarat că nu știe nimic. „Eu sunt economist, stau mai mult în birou, nu știu ce se întâmplă la antrenamente. Da, din ce se vorbește pe aici, am înțeles că fata nu are legătură directă cu dumnealui. Dar nu vă pot da detalii. Organele abilitate vor continua ancheta și se vor pronunța. Eu asigur partea de interimat, să meargă treburile până se întoarce domnul director” – ne-a spus Florin Ciucă-Neagoe.

Citește și E un început în toate, domnule Chiriloiu! Jandarmeria a amendat Direcţia Silvică Argeş că urşii se plimbă în voie pe Transfăgăraşan

Citește și Statul Paralel a operat şi în Argeş. Patronul „Metabet” confirmă că a fost presat în celulă ca să-şi vândă afacerea

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...