Web Analytics
scris miercuri, 20.03.2024

Alina Gorghiu, despre candidatul PNL pentru Primăria Mioveni: „El e pariul câştigător pentru dezvoltarea oraşului”

Duminică, 17 martie, a fost lansat candidatul PNL la Primăria Mioveni, pe care au venit să îl susțină, pe lângă liberalii argeșeni, și Dan Motreanu, europarlamentar PNL, Raluca Turcan, ministra Culturii, Adrian Ioan Veştea, ministrul dezvoltării, Hubert Thuma, președintele CJ Ilfov și Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6 din București. Este vorba despre Alin Călinescu, care a spus că va fi manager al Centrului Cultural Mioveni până pe 9 iunie a.c..

Alina Gorghiu, despre candidatul PNL pentru Primăria Mioveni: „El e pariul câştigător pentru dezvoltarea oraşului”

Alin Călinescu: „Foarte important pentru noua echipă este să continuăm proiectele puse în aplicare foarte bine sub conducerea dlui primar Ion Georgescu”

„În primul rând, vreau să mulțumesc Partidului Național Liberal, Organizațiilor Județene și Locale PNL Mioveni pentru deschiderea de care dau dovadă și mă simt extrem de onorat pentru că mi-a fost acordată această susținere de a candida la Primăria orașului Mioveni. Candidez cu curaj și cu o încredere foarte mare în victorie. Iubesc foarte tare orașul Mioveni și îmi doresc ca acest oraș să fie condus de o echipă performantă, o echipă care cunoaște administrație, o echipă care știe politică, o echipă nouă, o echipă tânără și o echipă de care sunt extrem de mândru. Punctele importante care dau forță și unitate comunității Mioveniului sunt dezvoltarea economică, educația, sănătatea, cultura, sportul și religia. (…) Dorim implementarea mai multor proiecte care să transforme orașul într-un adevărat oraș european, inteligent, un loc ideal în care să-ți crești copiii. De asemenea, foarte important pentru noua echipă și pentru noi este să continuăm proiectele în desfășurare, puse în aplicare foarte bine sub conducerea dlui primar Ion Georgescu. Profit de această oportunitate și vreau să îi mulțumesc public încă o dată pentru toată experiența pe care am acumulat-o de la domnia sa, pentru tot ceea ce am învățat și sunt convins că în acest moment este mândru de mine”, a declarat Alin Călinescu.

Citește și Radu Perianu, desemnat candidat al PNL Argeș la șefia Consiliului Județean

„El e pariul câștigător pentru dezvoltarea orașului. Va face echipă cu Radu Perianu, candidatul PNL la șefia Consiliului Județean Argeș! Alin este omul potrivit pentru Mioveni. Este directorul Centrului Cultural din Mioveni de ani de zile. Deși are doar 37 de ani. Are o vastă experiență politică şi va duce mai departe proiectele care au fost de succes și care au dat rezultate, cum au fost Sala Sporturilor, Spitalul Orășenesc. A făcut din Festivalul Analogue un brand al Argeșului, care a adunat zeci de mii de participanți! Va beneficia de tot sprijinul colegilor din Guvern pentru dezvoltarea Mioveniului. Garanția este prezența masivă a lor aici.
PNL are cea mai bună echipă de candidați: oameni pe picioarele lor, care au demonstrat că știu să facă performanță! Și prin lansarea lui Alin Călinescu s-a completat echipa. Este exact semnalul care trebuia: noi nu intrăm pe teren pentru a concura, intrăm pentru a câștiga!”,
a spus Alina Gorghiu, președinta PNL Argeș și ministra Justiției.
M.S.

Citește și Trei primari și un viceprimar s-au alăturat PNL Argeș. Ei au fost validați în ședința BPJ de astăzi

Citește și Miza PNL în Argeş, între „săgeata” Coteţ şi „satelitul” Călinescu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *