Web Analytics
scris vineri, 01.03.2024

Radu Perianu, desemnat candidat al PNL Argeș la șefia Consiliului Județean

Conducerea PNL Argeș l-a desemnat vineri, 1 martie, pe prefectul Radu Perianu drept candidat al partidului la Consiliul Județean Argeș. Prin urmare, din această postură, dl Perianu își va da demisia din funcția de prefect, în locul său urmând să fie numit tot un liberal, care urmează să fie stabilit „la momentul oportun”, conform spuselor Alinei Gorghiu, șefa liberalilor argeșeni.

Radu Perianu, desemnat candidat al PNL Argeș la șefia Consiliului Județean

Citește și: PNL şi-a mărit echipa. Lideri locali din Rucăr, Şuici şi Valea Iaşului, dar şi foarte mulţi tineri s-au înscris în partid

Președinta PNL Argeș, Alina Gorghiu, l-a prezentat pe Radu Perianu drept „un om care pune oamenii pe primul loc, care iubește din suflet județul Argeș. (…) A practicat mult timp o profesie liberală prin excelență, avocatura, este un jurist care cunoaște extrem de bine legislația țării noastre și este prefectul județului Argeș din 2022. Putem spune că este unul dintre puținii oameni din județ care cunoaște problemele fiecărei localități. Din punctul meu de vedere, este cel mai activ prefect din județ din ultimii 20-25 de ani”.

D-na Gorghiu a punctat în continuare realizările prefectului Radu Perianu, în special în privința acțiunilor de control la aziluri și de monitorizare a spitalelor din județ, dar și în privința dreptului piteștenilor de a fi consultați în privința problemei Pădurii Trivale.

Radu Perianu este o alternativă sănătoasă la stagnarea de acum. Este o alternativă proaspătă față de actuala conducere a Consiliului Județean, de la care, sincer, nimeni nu mai are niciun fel de așteptare că va aschimba lucrurile” – a spus Alina Gorghiu, care a adăugat că „PNL intră în această campanie electorală pentru a câștiga județul, nu pentru a concura. Avem un proiect politic sănătos, construit cărămidă cu cărămidă în ultimii ani, și prin care dorim să schimbăm Argeșul în bine după 30 de ani în care județul a fost condus, cu bune și cu rele, de un singur partid politic. 30 de ani în care Argeșul – o spun fără bucurie – a pierdut multă populație și a pierdut, din păcate, și locuri în clasamentul județelor țării după PIB-ul pe cap de locuitor”.

Radu Perianu a spus, la rându-i, că desemnarea în această poziție îl onorează și îl obligă. „Venim cu soluții care să crească nivelul de trai al oamenilor în județ, iar asta va duce automat la îndreptarea multor chestiuni. (…) Nu putem să nu criticăm actuala administrație PSD, a d-lui președinte Ion Mînzînă, care nu a știut să prioritizeze investițiile, care a dat dovadă clară de lipsă de viziune în dezvoltarea economică a județului Argeș. Practic, de 30 de ani, noi stagnăm. De fapt, cădem. (…) Nu mai accept aroganța și autosuficiența liderilor PSD Cristian Gentea și Ion Mînzînă” – a declarat, printre altele, proaspătul candidat la șefia CJ Argeș.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *