Web Analytics
scris joi, 14.03.2024

Trei primari și un viceprimar s-au alăturat PNL Argeș. Ei au fost validați în ședința BPJ de astăzi

Trei primari și un viceprimar s-au alăturat PNL Argeș. Ei au fost validați în ședința BPJ de astăzi

„PNL Argeș își consolidează poziția! Astăzi, în cadrul ședinței Biroului Permanent Județean al PNL Argeș au fost validați noi colegi. Sunt oameni valoroși, cu experiență în activitatea publică, vin din administrație și aduc plus valoare organizației județene și desigur, comunităților din care provin.

Primarii de la Cuca, Cocu, Aninoasa și viceprimarul de la Brăduleț, au trecut la PNL

GEORGEL-CRISTINEL DEACONU este primarul comunei Cuca, ȚUCA Gheorghe ( foto), este primarul comunei Cocu, IOSIF DANIEL este primarul interimar al comunei ANINOASA și ALECU EVLAMPIE este viceprimarul comunei BRĂDULEȚ. Toți au decis să se alăture PNL Argeș.
Tot astăzi a fost validat în ședința BPJ, CRISTIAN RUȘANU, candidatul PNL pentru primăria Mărăcineni. Toți au fost votați cu unanimitate de voturi ca parte a echipei liberale. Le urăm bun venit și succes în activitatea politică și administrativă!

“Alături de noi sunt domnul Georgel Cristinel Diaconu, domnul Iosif Daniel, domnul Alecu Evlampie, domnul Gheorghe Țucă și domnul Cristian Rușanu. Sunt oameni valoroși, care au făcut multe pentru comunitatea lor. Mă bucur că facem împreună echipă pentru Argeș, pentru Cuca, Aninoasa, Brăduleț și Mărăcineni. Vă mulțumesc pentru decizia voastră. Și sunt convinsă că împreună vom face o treabă extraordinară”, a spus președinta PNL Argeș, în cuvântul de bun venit”, se arată în comunicatul de presă al PNL Argeș.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *