Ţâroiu, Patapievici, Măgeanu şi turcii de la Grulen, pe lista datornicilor la Primăria Câmpulung

de | 5.05.2022 13:32 | Actualitate, Dezvaluiri, Economie, Home, Politica si Administratie

Primăria Câmpulung a expus public lista cu datornicii bugetului local. Și sunt trecuți la gazeta de perete nu mai puțin de 1.854 de cetățeni cu datorii, dar și 119 firme, asociații și fundații. Nume cunoscute sunt printre acestea.

Fostul primar Liviu Țâroiu apare pe listă cu o datorie de 5.000 de lei (sunt evidențiați doar cei cu debit mai mare de 500 de lei). Și se află într-o companie selectă, fiindcă zeci dintre cele aproape două mii de nume aparțin celor din clanul Boceanu, dar și altor personaje acuzate, judecate sau deja condamnate pentru proxenetism. Nu lipsesc nici alte celebrități, precum Norris Măgeanu, nepotul pălărierului din ”Titanic Vals”, prins pe listă cu 2.610 lei. Sau Horia Roman Patapievici, scriitorul și fizicianul care are proprietate la Câmpulung. Are proprietate, are și o datorie de 558 lei. Ca să nu mai amintim de mâna dreaptă (sau stângă) a primăriței Lasconi, city managerul Ioana Marcu, nelipsită nici ea de pe listă.
Datoriile menționate în listă provin din impozite și taxe locale, amenzi sau taxa de salubritate.

Citește și Norris Măgeanu, un playboy muscelean cu pedigree naţional

SC Pantera și sindicatele însumează datorii de 2 milioane lei

La persoane juridice cu mai mult de o mie de lei datorie, topul este acaparat de firme cu probleme recunoscute. Pe primul loc e Pantera Business, în lichidare, cu un debit de 1.538.693 lei. Urmează Carbonifera, cu 600.835 de lei, Greton Granit Ve Prekast Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret A.Ş. F.R. srl Turcia, firma care a preluat active de la Grulen, cu 623.349 lei, și o altă fosilă a mineritului, SNC Ploiești, cu 569.675 lei.
Tot la categorie de greutate mare se află și Casa de Cultură a Sindicatelor, care s-a fixat pe listă cu o datorie în valoare de 459.219 lei.
Cătălin Ioan Butoiu

Citește și Fostul primar Ţâroiu a fost trimis la muncă la ADP, la strângerea gunoiului din Câmpulung

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești
”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești

Festivalul internațional de canto pentru copii și tineret ”Good vibes” s-a desfășurat la Pitești, în perioada 20-21 mai 2022.  La această competiție, s-au înscris peste 200 de copii, din care au rămas 100 de copii, după preselecții, din România, Republica...

Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș
Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a executat lucrări aferente proiectului ”Reabilitare scări publice strada Făgăraș, zona blocurilor E1-E2, E2-E3, E3-E4 - Școala Gimnazială Alexandru Davila, municipiul Pitești, județul Argeș”....


Loading RSS Feed