Web Analytics

Fostul primar Ţâroiu a fost trimis la muncă la ADP, la strângerea gunoiului din Câmpulung

de | 23.02.2022 14:24 | Actualitate, Culise, Dezvăluiri, Politica si Administratie

Condamnat anul trecut la un an de închisoare, executarea pedepsei fiind suspendată pe durata unui termen de supraveghere de doi ani, Liviu Țâroiu s-a ales și cu obligația de a presta muncă neremunerată în folosul comunității. Fostul primar al Câmpulungului a fost pedepsit pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, fapta fiind comisă în ziua de Bobotează a anului 2020.

Fostul primar de Câmpulung ceruse să fie scutit de muncă în frig și umezeală, dar nu i s-a acceptat

În primă instanță, Țâroiu primise doar nouă luni de închisoare, aplicarea pedepsei fiind amânată, dar și obligarea la muncă neremunerată timp de 30 de zile în cadrul Complexului de Servicii Comunitare – Centrul de primire în Regim de Urgenţă a Victimelor Violenţei în Familie din Municipiul Câmpulung. La apel, pedeapsa principală a fost mai dură, la fel ca și dispoziția privitoare la munca fără plată.

Perioada de prestare neremunerată în folosul comunității a fost mărită la 60 de zile și nu la un centru social, ci la Primăria Câmpulung sau Consiliul Local. Până la urmă, el a fost trimis la ADP, serviciu subordonat Consiliului Local și care are structuri funcționale precum șantierul și sera, ocupându-se și cu strângerea gunoiului și amenajarea spațiilor verzi. Potrivit actualului primar, Elena Lasconi, Liviu Țâroiu a cerut să fie scutit de muncă în frig și umezeală și să fie scutit de efort fizic, din motive medicale, însă solicitarea nu i-a fost acceptată.
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Înainte să se acuze reciproc de accidente cu maşina Primăriei, Ţâroiu şi Lasconi au pus la bătaie o amendă de 500 de lei

Citește și Scos din casa de oaspeţi a Câmpulungului, Ţâroiu o face obraznică pe Lasconi

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

2 Comentarii

  1. De ce nu spuneți concret cu ce se ocupa…..stă în birou la sere.să tot faci muncă în folosul comunității.

    Răspuns
  2. Chiar dacă în bună măsură trebuie sa sufere pentru magariile din mandatul sau, nu este corect sa fie discreditat în acest mod!
    Sa le fie rușine celor care au promovat o astfel de pedeapsa, dar și celor care se bucura de necazul lui!

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *