Web Analytics

Norris Măgeanu, un playboy muscelean cu pedigree naţional

de | 1.02.2018 12:21 | Actualitate

17 mageanu corinaE faimos, încă tânăr şi cu lipici la tinerele frumoase şi celebre. La aproape 42 de ani este logodit cu o tenismenă de 25 de ani, celebra Ana Bogdan, locul 89 în clasamentul WTA şi conduce Federaţia Română de Automobilism Sportiv. Este nepot al unui personaj de marcă al Muscelului, pălărierul Marcu Măgeanu, căruia îi şi poartă numele. S-a născut la Câmpulung în 1976: el este Norris Marcu Măgeanu şi a petrecut momente de iubire cu Corina Dănilă, Mădălina Nicolescu şi Lorena Menghia.

Iubire şi o fată cu Corina Dănilă

Musceleanul Norris Măgeanu a intrat în atenţia publică la începutul anilor 2000, atunci când s-a înfiripat relaţia sa cu Corina Dănilă, pe atunci prezentatoare TV la „Acasă TV” şi actriţă de telenovele. Ea fusese căsătorită, era divorţată şi venea după o aventură amoroasă cu un om de afaceri. Cuplul format de cei doi tineri a ţinut permanent prima pagină a tabloidelor şi frontul emisiunilor de can-can, mai ales că au existat şi sincope în relaţie. Corina şi Norris au fost aproape de căsătorie, dar relaţia nu a fost niciodată oficializată, deşi în 2004 li s-a născut o fetiţă, Riana Maria Romaniţa, năşită la botez de Adrian şi Romaniţa Iovan. După o relaţie de şase ani, în anul 2009 cei doi s-au despărţit, iar Judecătoria Buftea a încredinţat fata spre creştere şi educare Corinei Dănilă. Norris a fost obligat la pensie de întreţinere de 500 lei lunar. Tinerii s-au mai afişat împreună o singură dată în acel an, apoi povestea s-a încheiat definitiv.

Love story scurt cu Mădălina, fata cea mare a lui Constantin Nicolescu

17 mageanu madalinaO altă tânără relativ cunoscută care a devenit iubita lui Norris Măgeanu este Mădălina Nicolescu. Fiica cea mare a fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, mamă a trei copii, era proaspăt divorţată de Enrico Perrini, patronul grupului Romstal, când a început relaţia cu Măgeanu. Amorul între cei doi musceleni a început în 2012 şi a durat doar un an.

Relaţie cu dus şi-ntors cu sora lui Catrinel Menghia

Norris şi-a găsit repede o altă tânără celebră. În 2013 a început relaţia sa cu fosta atletă Lorena „Lolo” Menghia, sora manechinului Catrinel Menghia. Acum în vârstă de aproape 30 de ani, Lorena trăia în Statele Unite ale Americii şi a venit în România datorită lui Norris. Cei doi s-au iubit, s-au despărţit câteva luni, apoi au revenit unul în braţele celuilalt, iar în 2016 s-a încheiat şi acest episod romanţios din viaţa musceleanului.

Logodnă în 2017 cu jucătoarea de tenis Ana Bogdan

17 mageanu anaMai puţin de un an i-a trebuit lui Norris Măgeanu să o uite pe frumoasa din America. Anul trecut a fost anunţată logodna dintre muscelean şi tenismena Ana Bogdan, născută în anul 1992. Relaţia este puternică, Norris a însoţit-o pe Ana la Australian Open în acest an, iar de Focul lui Sumedru, în 2017, şi-a adus iubita în Muscel, pe dealul Măţăului. Un deal care, cu puţini ani înainte, o văzuse şi pe Lorena Menghia.

Adelina Pestriţu, frumoasă, celebră şi iubitoare

Norris Măgeanu nu este singurul muscelean cu apariţii frecvente în show-biz. Adelina Pestriţu este o câmpulungeancă de 31 de ani celebră în România. Şi ea s-a iubit cu vedete, a fost căsătorită cu Liviu Vârciu. Prinsă mereu în valul mediatic, Adelina se iubeşte acum cu un anume Virgil Şteblea, căruia i se spune „Fucky”! Cel puţin aşa susţine presa de can-can.

Alţi musceleni celebri în show-biz

În domeniul divertismentului mai există şi alţi musceleni-vedete, dar fără a avea reputaţia iubăreţilor prezentaţi mai înainte. Cetăţean de onoare al Câmpulungului, Marcel Pavel nu este originar din Muscel, dar a copilărit sub poalele Mateiaşului, iar acum este un cântăreţ apreciat. Tot în domeniul muzical activează şi Sandra N, adică Alexandra Năftănăilă, fiica fostului primar din Albeştii de Muscel.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii