Web Analytics

Simona Bucura-Oprescu – vizită la Chişinău cu Marcel Ciolacu şi delegaţia Camerei Deputaţilor

de | 23.06.2022 13:50 | Actualitate, Politica si Administratie

Deputatul Simona Bucura-Oprescu a făcut parte din delegația Camerei Deputaților care, pe 18 iunie, a participat la Chișinău la Ședința Comună a Parlamentelor României și Republicii Moldova.
Deputatul PSD de Argeș a redat un fragment din discursul rostit în cadrul întâlnirii de către președintele Camerei Deputaților din România, Marcel Ciolacu: „Dacă visul unora a fost să ajungă în Cosmos, eu am visat toată viața să trec Prutul”.

”Am venit la Chișinău cu gândul la vorbele de suflet ale marelui poet Grigore Vieru. Vă mulțumesc pentru ospitalitate și această oportunitate! Am trecut Prutul, alături de colegii mei din Parlamentul României, pentru a participa, cu toții, la acest moment fundamental din istoria noastră recentă.
L-am invocat pe Grigore Vieru, simbolul luptei pentru desprinderea Basarabiei de bolșevismul sovietic, pentru că moștenirea sa trebuie dusă mai departe!

Astăzi trebuie să facem un nou pas și să muncim, împreună, pentru a asigura un trai mai bun cetățenilor pe care îi reprezentăm. Iar pentru a face acest lucru, întărirea relațiilor noastre bilaterale și obținerea statului de candidat a Republicii Moldova la Uniunea Europeană reprezintă bazele pentru atingerea acestui obiectiv!
Și spun ”împreună”, pentru că experiența de 15 ani pe care România o are în UE ne-a demonstrat că aceasta este calea pentru a aduce bunăstare cetățenilor. Viitorul pe care îl construim astăzi trebuie să fie împreună, iar cei care caută să ne separe cu siguranță nu vor binele cetățenilor noștri! Această construcție comună începe chiar de aici, de la Chișinău!”,
a spus Marcel Ciolacu.

Citește și Simona Bucura Oprescu: Sprijin financiar pentru conectarea la rețelele de apă și de canalizare!

Citește și Deputatul Simona Bucura Oprescu: „Ne dorim să dăm Câmpulungului în 2024 o echipă de Liga I”


Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *