Deputatul Simona Bucura Oprescu: „Ne dorim să dăm Câmpulungului în 2024 o echipă de Liga I”

de | 16.06.2022 13:18 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Deputatul PSD de Argeș Simona Bucura Oprescu i-a prezentat sâmbătă, 11 iunie, la o conferință de presă, pe cei șase nou-veniți la PSD Câmpulung. Este vorba despre Steluța Popescu – profesor la Școala Gimnazială “Nanu Muscel”, Kasiana Vitan – profesor la Colegiul Pedagogic “Carol I”, Alina Fica – consilier juridic, Mihai Ghinea – antreprenor, Georgel Madularea – antreprenor și Florin Radu – educator.

”Vom merge în cartiere și vom discuta cu oamenii”

“Peste 50 de câmpulungeni au solicitat să devină membri PSD. Colegii care îmi sunt astăzi alături au fost validați săptămâna trecută, mulți alții le vor urma. Fiecare își dorește să facă lucruri bune pentru Câmpulung. Avem deja pregătite proiecte care se vor desfășura în perioada următoare. Vom merge în cartiere și vom discuta cu oamenii, pentru că ne dorim ca programul de guvernare locală pentru 2024 să plece de la oameni și să îi dăm glas în Consiliul Local. Ne dorim să dăm Câmpulungului în 2024 o echipă de Liga I și un proiect care să ofere certitudinea că în Câmpulung se vor face lucruri. Acest oraș merită mai mult!”, a declarat președintele interimar PSD Câmpulung, Simona Bucura Oprescu.
M.S.

Citește și PSD Câmpulung i-a sărbătorit pe cei mici cu baloane, cărți și bomboane

Citește și PSD Câmpulung Muscel, o organizație mereu deschisă

Acest articol este despre: psd arges,psd campulung,simona bucura oprescu

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

ITM Argeș a luat la control firmele de construcții din județ
ITM Argeș a luat la control firmele de construcții din județ

In perioada 01.04-30.06.2022 în cadrul Campaniei Naționale privind modul de respectare a cerințelor minime de securitate și sănătate în domeniul construcţiilor ce se va desfașura până la data de 30.11.2022 au fost efectuate un numar de 41 controale ce au vizat unități...