Web Analytics

Românii ar putea primi vouchere pentru o masă caldă în restaurante

de | 22.05.2020 08:51 | Economie

Pe masa premierului Ludovic Orban se află o propunere privind acordarea de noi vouchere angajaților.

Dragoș Petrescu, antreprenor în domeniul HoReCa și proprietar al unuia dintre cele mai mari lanțuri de restaurante din România a declarat că a înaintat pe masa lui Orban propunerea de a oferi vochere de masă pentru români.

”Am cerut și am obținut promisiunea ca pe perioada anului 2020 să nu achităm impozitul specific.” a anunțat Dragoș Petrescu, la ”Marius Tucă Show”. Impozitul specific nu va fi plătit deloc, nu e o amânare. Însă, în ceea ce privește taxele, s-a cerut o amânare a plății lor pentru 2021.

”În lunile care urmează, toate companiile vor avea opțiunea să ofere angajațiilor tichete de masă caldă sau tichete de consum. Aceste tichete de masă caldă vor putea fi folosite doar în restaurante, cantine, zona HoReCa, vor putea fi un sprijin. Pe lângă tichete, am solicitat premierului, pe modelul vienez, distribuirea de vouchere către toți cetățenii posibil de 50 de euro care să poată fi folosiți în industria HoReCa și am văzut o efervescență excepțională în Viena, ar fi un adevărat ajutor un astfel de sprijin.”, a declarat Dragoș Petrescu, antreprenor în domeniul HoReCa și proprietar al unuia dintre cele mai mari lanțuri de restaurante din România.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Voi, ăștia din Horeca, nu aveti limite, credeți că sunteți buricul țării și toți banii din buget să fie numai pt proiectele voastre. La voi este cea mai mare evaziune fiscală , nesimtitilor dar nu vreți să fiți părtași la pierderi cu toate ramurile economiei.