Web Analytics

PNL Argeş, eveniment dedicat antreprenorilor, la Curtea de Argeş

de | 30.06.2022 13:35 | Actualitate, Economie, Politica si Administratie

PNL Argeș a dedicat ziua de sâmbătă, 25 iunie, antreprenorilor din Argeș, printr-un dublu eveniment organizat la Curtea de Argeș: dezbaterea publică „Radiografia statistică a mediului de afaceri argeșean” și Conferința de alegeri în cadrul Clubului Oamenilor de Afaceri Liberali Argeș. Liviu Nicolae a fost ales președintele COAL Argeș, iar PNL Argeș i-a transmis că îl asigură de întregul sprijin.

Tot sâmbătă, în Curtea de Argeș, COAL a organizat dezbaterea publică „Radiografia statistică a mediului de afaceri argeșean”. „Specialiști din Ministerul Finanțelor, Ministerul Muncii și parlamentari au răspuns întrebărilor antreprenorilor argeșeni și împreună am căutat soluții pentru protejarea și creșterea mediului de business local. Dezbaterea a fost interactivă, cu întrebări pertinente pe teme de interes fiscal, de protecție a muncii sau legate de atragerea fondurilor europene și guvernamentale”, a transmis PNL Argeș.

În cadrul dezbaterii au vorbit Alina Gorghiu, vicepreședinte Senat și președinte PNL Argeș; Dumitru Nancu, director general FNGCIMM; Alin Ignat, deputat PNL; Cătălin Boboc, secretar de stat Ministerul Muncii; Alin Chițu, secretar de stat Ministerul Finanțelor; Răzvan Mitu, antreprenor, Forte Gaz; Liviu Nicolae, președinte COAL.

Citește și Alina Gorghiu a luat Argeşul la pas şi a ajuns la Zilele Comunei Cicăneşti

Citește și Alina Gorghiu a dus ia argeşeană în Senatul României


Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *