Alina Gorghiu a luat Argeşul la pas şi a ajuns la Zilele Comunei Cicăneşti

de | 23.06.2022 13:45 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Președintele PNL Argeș, Alina Gorghiu, a luat din nou Argeșul la pas, până la Cicănești. Împreună cu echipa de liberali, președintele interimar a participat la Zilele Comunei, organizate duminică, 19 mai. Alina Gorghiu s-a bucurat de muzica tradițională și de bucatele alese. A stat de vorbă, a făcut poze cu localnicii și a admirat iile tradiționale purtate de tinerii din comună.

„E o bucurie pentru suflet să vezi ia îmbrăcată de atâta tineret! Felicitări primarului localității Cicănești, domnul Ion Ionescu, dar și Organizației PNL Cicănești Argeș, pentru că împreună au reușit să îi aducă pe toți la un loc după doi ani de pandemie!”, a transmis Alina Gorghiu.

Alături de Alina Gorghiu, tot de la PNL, au mai dat curs invitației prefectul Radu Perianu, Ion Popa, secretar de stat în ministerul Transporturilor, președintele PNL Curtea de Argeș, Cosmin Petrescu, Gabriel Popa, edilul comunei Albeștii de Argeș, Dragoș Boncea, primarul din Poienarii de Argeș, directori liberali și reprezentanți din BPJ al PNL Argeș.

Citește și Alina Gorghiu a dus ia argeşeană în Senatul României

Citește și Alina Gorghiu şi Florin Câţu – primiţi la Washington DC de oficiali americani

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!
Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!

Accident rutier produs în cursul zilei de astăzi în satul Nămăești, comuna argeșeană Valea Mare Pravăț. Din primele informații aflăm că, a fost implicat un singur autoturism care s-a răsturnat în șanțul de pe marginea carosabilului. Posibil o persoană să fie rănită....