Web Analytics
scris sâmbătă, 25.11.2023

PNL a comemorat 96 de ani de la moartea lui Ion I.C. Brătianu, cel mai mare om politic al României

Ieri, 24 Noiembrie 2023, la Muzeul Brătianu (Vila Florica), PNL a comemorat 96 de ani de la moartea lui Ion I.C. Brătianu, unanim recunoscut printre cei mai mari oameni politici ai României sau cel mai mare om politic al României pentru din ce în ce mai mulți români.

PNL a comemorat 96 de ani de la moartea lui Ion I.C. Brătianu, cel mai mare om politic al României

Citește și:

„Cu respect am comemorat moștenirea celui mai mare om politic al României, Ion I.C. Brătianu. La capela de la Schitul Florica, într-o solemnitate dedicată memoriei sale, a fost cinstită viața și contribuția remarcabilă a acestui lider de excepție.

Într-un gest plin de semnificație, coroanele de flori depuse reprezintă omagiul adus valorilor și idealurilor pe care le-a promovat Ion I.C. Brătianu. Evenimentul a fost organizat cu devotament de PNL Ștefanesti, iar printre cei prezenți s-au numărat @Mihai Coteț, președintele PNL Pitești, directorul Muzeului Național Brătianu, Mihai Alexandrescu, întreaga conducere a PNL Ștefănești, dar și o delegație numeroasă din Dâmbovița condusă de Virgil Guran, vicepreședintele Senatului Romaniei.

Cu fiecare an, continuăm să aducem recunoștința cuvenită pentru moștenirea lăsată de acest ilustru om de stat.”, scrie pe pagina de socializare a PNL Argeș.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *