Mihai Olteanu, antrenor secund CS Mioveni: „Ne bazăm pe acelaşi lot, nu vrem transferuri doar de dragul de a le face”

de | 10.06.2022 10:33 | Actualitate, Sport

Care este programul echipei în viitorul apropiat?

– Reunirea lotului se va face pe 15 iunie, va urma o săptămână de antrenamente pe plan local, la Mioveni, și apoi probabil că o să mergem în cantonament la munte, în Poiana Brașov. Încă nu este stabilit 100%. Ne vom pregăti 100% în țară, 80% în Poiana Brașov.

Vor fi și niște meciuri de pregătire?

– Da, vom avea și niște meciuri de pregătire. Vrem să luăm minim trei meciuri de pregătire. Căutăm adversari valoroși, adversari de Liga I care să ne ajute în această pregătire care urmează.

Ce ne puteți spune despre transferuri? Cine a plecat, cine urmează să plece?

– Să știți că momentan mă aflu în vacanță și nu aș putea să vă dau mai multe detalii. Dar ideea în mare ar fi că ne bazăm pe același lot, nu vrem să facem multe transferuri doar de dragul de a le face. Avem discuții cu mai mulți jucători din ce am înțeles, dar nu este ceva concret să spun.

Citește și Mihai Olteanu, antrenor secund CS Mioveni: „Am ştiut că, fără suferinţă, n-o să obţinem evitarea retrogradării”

Sunt jucători din țară sau jucători din străinătate?

– Sunt jucători din România. În mare parte căutăm jucători din România, care sunt acomodați cu fotbalul românesc.

Care este obiectivul pentru sezonul următor?

– Normal, noi am vrea să creștem. Am obținut locul 12, este foarte greu să prindem play-off-ul, dar în principal obiectivul nostru rămâne evitarea retrogradării și eu știu, poate obiectivul nostru personal să creștem, adică, dacă anul acesta am avut locul 12, să terminăm la anul pe locul 9, 10 sau 11.

Sunt jucători de la CS Mioveni care se află în discuții cu FC Argeș?

– Nu știu să vă spun exact, dar eu cred că nu putem vorbi despre așa ceva… Sunt jucători care se află sub contract cu noi și pe care ne bazăm și în sezonul următor.

Cupa României este un obiectiv pentru CS Mioveni?

– Da. Cupa României este un obiectiv important pentru noi. În fiecare an ne-am dorit acest obiectiv, dar, din păcate, în ultimii ani nu prea am avut rezultate în această competiție. Este clar că ne dorim să ajungem cât mai sus în Cupa României, mai ales că sunt meciuri puține, fiind în Liga I, că nu avem așa multe meciuri de disputat.

Citește și Mihai Olteanu, antrenor secund CS Mioveni: ”Nu va pleca nimeni, căutăm doi-trei jucători…”

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *