Web Analytics

Mihai Olteanu, antrenor secund CS Mioveni: ”Nu va pleca nimeni, căutăm doi-trei jucători…”

de | 31.12.2021 10:33 | Actualitate, Sport

Întrebat despre perioada de pregătire din această iarnă și despre eventuale transferuri de jucători, Mihai Olteanu, antrenorul secund de la CS Mioveni, ne-a declarat: ”Reunirea echipei se va face pe data de 4 ianuarie 2022, iar pe data de 5 ianuarie avem programată vizita medicală. Pe data de 6 ianuarie vom merge în cantonament la Mogoșoaia, unde ne vom pregăti până pe data de 15 ianuarie. Vom avea și mai multe meciuri de pregătire, dar încă nu am stabilit nimic.

Avem discuții cu FCSB și cu Dinamo București, echipe care, de asemenea, fac pregătirea tot acolo. Dacă nu vom găsi și un alt adversar, probabil că vom discuta și cu FC Argeș, echipă care în aceeași perioadă se pregătește acolo. În privința transferurilor vă pot spune că nu va pleca nimeni și că în această săptămână căutăm doi-trei jucători, dar încă nu am găsit ceea ce ne-am dori. Am dori să aducem jucători cu care să și începem pregătirea, adică să îi avem de la începutul pregătirii, ținând cont că pregătirea o să fie foarte scurtă”.

Citește și Mihai Olteanu, antrenor secund CS Mioveni: „Cu mai multă atenţie, puteam obţine mai multe puncte, meritam cel puţin 4-5 puncte în plus”

Citește și Bogdan Rusu, atacant CS Mioveni: „Suporterii vor mult mai mult de la echipă, dar atât se poate”

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii