Web Analytics

Mihai Olteanu, antrenor secund CS Mioveni: „Am ştiut că, fără suferinţă, n-o să obţinem evitarea retrogradării”

de | 13.05.2022 10:33 | Actualitate, Sport

Mihai Olteanu, antrenorul secund de la CS Mioveni, ne-a vorbit despre performanța de a rămâne în Liga I pentru al doilea an consecutiv, despre meciul pierdut la Arad, despre ultimul meci cu Rapid și despre primele pentru realizarea acestei performanțe:

„Cred că este cea mai mare performanță a clubului de la înființare. Poate o performanță asemănătoare ar fi semifinala Cupei României, dar nu cred că se compară cu această performanță, să rămânem al doilea an consecutiv în Liga I. Am mai avut două tentative, după cum știți, două promovări, urmate imediat de retrogradări. Cred, așadar, că este cea mai mare performanță a clubului de la înființare și până acum. Într-adevăr, am pierdut la Arad. Pot să spun că, după o primă repriză nereușită, în a doua repriză am reglat lucrurile. Am avut o repriză mai bună, în care am încercat să egalăm și am avut câteva situații bune, dar n-am reușit. Totodată, faptul că am ajuns până aici, adică indiferent de rezultatul meciului de la Arad, să putem să ne salvăm de locul de baraj este o performanță, una obținută prin muncă, în principal datorită băieților. S-au sacrificat, au suferit de multe ori… Poate nimeni nu credea în această performanță, dar am reușit, chiar dacă nu am avut de multe ori un joc spectaculos. Ne-am urmărit interesul, am știut cine suntem, am știut că fără muncă, fără suferință, nu o să obținem evitarea retrogradării.

Citește și Mihai Olteanu, antrenor secund CS Mioveni: „Mioveniul e o echipă mică, dar cu suflet mare”

În privința primei pentru această performanță, vă pot spune că fiecare jucător are negociat la începutul anului individual acest lucru. Nu pot să spun dacă și-au trecut în contract primă pentru evitarea retrogradării. Mai sunt prime de la meciurile din play-out… Nu există, din ce știu eu, prime speciale pentru evitarea retrogradării… Urmează meciul cu Rapid, în care este ultima reprezentație a noastră acasă. Așteptăm cât mai multă lume să sărbătorească cu noi această performanță. I-am simțit pe suporteri întotdeauna lângă noi, chiar dacă, de multe ori, nu au fost într-un număr foarte mare. Au fost sufletiști, la fel ca și echipa. Cu Rapid va fi un meci frumos, cu o echipă importantă, cu o galerie importantă. Va fi spectacol, pentru că jucăm cu Rapidul, pentru că noi suntem salvați de la retrogradare”.

Citește și CS Mioveni: Medalii de argint pentru sportivii secției de judo

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *