Web Analytics
scris joi, 18.11.2021

Magazinul de hăinuţe pentru copii „Luana’s Boutique” are ţinute speciale pentru Crăciun

# “Și în acest an suntem spiridușii Moșului”, anunță managerul Luana Mihai
Sărbătorile de iarnă se apropie rapid, la fel și perioada cadourilor, iar magazinul de hăinuțe pentru copii „Luana’s Boutique”, din Argeș, are ținute speciale pentru Crăciun. Toate hăinuțele sunt realizate de argeșeanca Luana Mihai în atelierul de acasă, unde folosește materiale prietenoase cu pielea copilașilor.

Magazinul de hăinuţe pentru copii „Luana’s Boutique” are ţinute speciale pentru Crăciun

„Ne bucurăm să vă anunțăm că, și în acest an, suntem spiridușii Moșului. La noi în atelier se lucrează intens la ținutele micuților pentru Crăciun, ținute potrivite atât pentru ședințele foto ale sezonului, cât și pentru toată această perioadă magică din an. Vă mai spun doar atât: dacă v-ați săturat de brandurile consacrate și v-ați săturat să vedeți toți copilașii îmbrăcați la fel, dacă vă doriți hăinuțe altfel, lucrate în serie limitată sau chiar unicat și de o calitate superioară pentru copilași, dacă vă doriți să susțineți micii antreprenori locali, vă așteptăm pe site-ul nostru https://www.luanasboutique.ro, pe facebook: https://www.facebook.com/luanasboutique.ro/, pe instagram: https://www.instagram.com/luanasboutique.ro sau pe whatsapp 0740.066.203.
Până la sfârșitul lunii oferim o reducere de 10% pentru toate hăinuțele cu iz de sărbătoare”, ne-a transmis Luana Mihai.
Pe site-ul magazinului mai găsiți și accesorii, trusouri, dar și jucării textile pentru copii.

Citește și „Luana’s Boutique” e primul magazin online de haine din Argeş, pentru copii / Luana Mihai: „Cochetez cu lucrul manual încă din copilărie, atunci când realizam hăinuţe păpuşilor”

Citește și Reportaj. ”Bunicel” de Costeşti. Doi tineri au fondat o fabrică de dulceaţă în casa natală

 

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...