Web Analytics

Legătoreasa dată afară de la Bibliotecă este internată la Cardiologie! Fosta ei manageră interimară e în concediu

de | 26.07.2023 13:20 | Actualitate, Culise, Dezvăluiri, Home, Politica si Administratie

Emilia Mihaela Ancuța, singura legătoreasă a Bibliotecii Județene „Dinicu Golescu” Argeș pusă pe liber de managerul instituției, Mihaela Voinicu, nu poate trece peste șocul pierderii locului de muncă. Femeia, în vârstă de 54 de ani, care a aflat că va fi concediată, alături de mulți alți colegi, și de la RADPP, are acum mari probleme de sănătate: este internată la Cardiologia Spitalului Județean, cu tensiune foarte ridicată, iar miercuri, 26 iulie, din câte se aude, ar putea fi transferată la Diabetologie.

Cât privește atmosfera de la Bibliotecă, unii spun că e la fel de tensionată chiar dacă „șefa” e în concediu de odihnă până pe la jumătatea lunii august. În primele zile ale lunii viitoare se aude că îi expiră și al doilea mandat de manager interimar, are un dosar de cercetare penală pentru abuz în serviciu și, în plus, DNA anchetează de ceva timp modul în care a fost organizat la Bibliotecă un concurs pentru ocuparea unor posturi. Nu-i bai, însă. Mâna ei „de fier” se simte și în lipsă: condica de prezență e tot acolo, sub cheie, la băieții de la pază…
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Procurorii DNA au descins la Biblioteca Județeană

Citește și Din nou scandal la Biblioteca Judeţeană Argeş! Singura legătoreasă, dată afară, a fost luată cu ambulanţa!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Sandalul trebuie mutat la RADPP Ag.RA. . Biblioteca își aduce pe cine vrea în posturi care le sunt utile .În urma unor concedieri trebuia să li se de-a oamenilor niste salarii compensatorii și apoi să-i de-a în șomaj .Doamna director în instituția ei face ce vrea, iar legal nu are cei face.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *