Web Analytics
scris vineri, 19.05.2023

Procurorii DNA au descins la Biblioteca Județeană

Procurorii DNA au descins, în această dimineață, la Biblioteca Județeană „Dinicu Golescu” Argeș, din Pitești. Procurorii desfășoară cercetări cu privire la concursul de ocupare a posturilor contractuale vacante de conducere – Șef serviciu, grad II. Cu câteva luni în urmă, semnalam că aici lucrurile nu sunt deloc bune ([0]=AT2kxtpbCYokxjYyEgmRR-foi59hlI8XkkOmk-jxtwJUt-taio2UQOww4LmmQoWdw3NQPNcnBKJeqiUDA2SR7lcQfwJiX6Lb1wimE43Um6TY-J_9A3DRmJ7bHOwYlnOdqfU4-s_i9XG6n4uI3P_sECA6HPtjFv_aRmHP8eACGjvyicN3Tll3aF4KyINegkExQXAACLJQXWEX" target="_blank" rel="noreferrer noopener">https://jurnaluldearges.ro/un-scandal-sta-sa-izbucneasca…/)

Procurorii DNA au descins la Biblioteca Județeană

Citește și: Poliția Argeș, într-o acțiune complexă pe DN 7. Urmările misiunii


Doi candidați au fost admiși pentru susținerea probei scrise, după ce au trecut proba selecției de dosar, pentru cele două posturi. În urma descinderilor, procurorii DNA au ridicat mai multe înscrisuri și în perioada următoare mai mulți membri ai comisiei de concurs urmează a fi audiați.

Distribuie!

3 Comentarii

  1. Foarte bine ca DA Argeș a început sa se implice și sper sa destructurarea aceasta mafie roșie din Pitesti si din întreg județul Argeș unde tot ce mișcă este controlat de psd , toate concursurile pe posturile de la buget sunt trucate astfel încât aceste locuri de muncă bine platite sunt mereu ocupate de indivizi susținuți de mafia psd.
    Ar trebui verificate majoritatea concursurilor organizate pentru locuri dd muncă la instituțiile platite din bugetul local și bugetul de stat și o sa fie descoperite mari nereguli, deoarece majoritatea acestor posturi au fost scoase la concurs cu dedicație.
    Astept rezultatele acestei anchete DNA și sper sanu fie decât o scena de teatru ieftina …

    Răspuns
  2. Doamne ajuta!

    Răspuns
  3. Poate descindeti si la ministere sau mai bine zis Ministerul Economiei. Cand am semnalat DNA-ul ca se aranjeaza examenele in Min Ec, in urma cu cativa ani, m-a sunat cea de la Resurse Umane si m-a amenintat.👍

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *