Web Analytics
scris joi, 02.02.2023

Ioan Scarlat: „Constantin Stroe merită un bulevard şi un bust”

Campania „O stradă şi un bust în Piteşti pentru Constantin Stroe”

Jurnalul de Argeș a demarat încă din luna octombrie 2021 campania „O stradă și un bust pentru Constantin Stroe în Pitești”, pentru recunoașterea meritelor celui care a fost președinte al DACIA și al ACAROM – Asociația Constructorilor de Automobile din România.
În această ediție l-am invitat să își spună părerea pe domnul Ioan Scarlat, fostul director al Camerei de Conturi Argeș.

Ioan Scarlat: „Constantin Stroe merită un bulevard şi un bust”

„Verificam automobilele. Am fost în Consiliul de Administrație la Automobile Dacia. A fost un om deosebit, un profesionist, un om care a ținut cu uzina, un om care a ținut cu județul, iar județul, la ora actuală, este încă printre primele trei din țară din punct de vedere al potențialului economic, datorită uzinei”.
Ioan Scarlat ne-a mai spus că „merită un bulevard și un bust” și că locul ales ar putea să fie nu în periferia orașului, ci într-o zonă centrală, cum este strada Târgul din Vale, de exemplu.

Citește și Dr. Daniel Muşat: „Constantin Stroe a fost o personalitate a zonei, cu un extraordinar impact asupra dezvoltării economice a Argeşului”

Citește și Dumitru Tomescu, ex-director Dacia, despre Constantin Stroe: „Între noi se crease o legătură ca de fraţi”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...