Web Analytics

Dr. Daniel Muşat: „Constantin Stroe a fost o personalitate a zonei, cu un extraordinar impact asupra dezvoltării economice a Argeşului”

de | 26.05.2022 12:24 | Actualitate, Politica si Administratie

Campania „O stradă şi un bust în Piteşti pentru Constantin Stroe”

Jurnalul de Argeș a demarat, încă din octombrie 2021, campania „O stradă și un bust în Pitești pentru Constantin Stroe”, prin care onorăm amintirea celui care a fost director al ACAROM și al DACIA. Până acum, numeroase personalități ale Argeșului și-au spus părerea despre campanie, iar invitația din această ediție a fost adresată doctorului Daniel Mușat, fost director general și fost președinte al Casei de Asigurări de Sănătate Argeș.

„Nu pot să spun decât că aplaud inițiativa dumneavoastră, pentru că, deși nu l-am cunoscut personal, domnul Constantin Stroe a fost o personalitate a zonei, cu un extraordinar impact asupra dezvoltării economice a Argeșului și care merită cu prisosință acest gest”, ne-a spus dr. Daniel Mușat.

Citește și Campania „O stradă şi un bust pentru Constantin Stroe în Piteşti” / Primarul de la Mioveni: „Campania este bună, am multe amintiri cu dl Stroe”

Citește și Campania „O stradă şi un bust pentru Constantin Stroe în Piteşti!” / ÎPS Calinic: „Iniţiativa este o idee sănătoasă şi folositoare”

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *