Web Analytics
scris luni, 25.07.2022

Final de carieră pentru cinci pompieri argeșeni

Un moment emoționant a fost trăit astăzi, în familia pompierilor argeșeni și a marcat trecerea în rezervă a cinci cadre ale inspectoratului argeșean.

Final de carieră pentru cinci pompieri argeșeni

Pe tot parcursul carierei, plutonier adjutant Danciu Florin (Secția de Pompieri Costești), plutonier adjutant Marin Alexandru-Dănuț (Detașamentul de Pompieri Bradu), plutonier adjutant Gheorghe Sorin Lucian (Detașamentul de Pompieri Pitești), plutonier adjutant șef Chițu Constantin (Detașamentul de Pompieri Pitești) și plutonier adjutant șef Popescu Sorin (Detașamentul de Pompieri Câmpulung), au participat la mii de intervenții de stingere, salvări de la înălțime și din medii ostile vieții, iar pe tot parcursul activității s-au remarcat prin profesionalism, devotament și implicare, îndeplinind cu succes misiunile încredințate.

Citește și A fost omagiat la UPIT profesorul și cercetătorul Șerban Valeca. Iată mesajul primarului Georgescu de la Mioveni

Inspectorul Șef al ISU Argeș, colonel Olar Bogdan, i-a felicitat pe toți aceștia, aflați la final de carieră, pentru tot ceea ce au realizat în cadrul inspectoratului, urându-le multă sănătate, liniște sufletească și împliniri alături de cei dragi!

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *