A fost omagiat la UPIT profesorul și cercetătorul Șerban Valeca. Iată mesajul primarului Georgescu de la Mioveni

de | 25.07.2022 18:56 | Actualitate, Home

La invitația Universității Pitești și a Agenției Nucleare și pentru Deșeuri Radioactive din România am participat, astăzi, la un eveniment de suflet, prin care a fost omagiat omul, profesorul și cercetătorul Șerban Valeca.

În calitate de reprezentant al comunității din Mioveni, ca fost coleg și colaborator al profesionistului Șerban Valeca – personalitate de referință a Argeșului, etalon în domeniul cercetării nucleare și fizică atomică, am asistat la ceremonia de dezvelire a unei plăci comemorative în onoarea profesorului Valeca, iar un amfiteatru din cadrul Universității îi va purta de astăzi numele.

Citește și Semafoare pe galben intermitent în două intersecții din Pitești

Cu ocazia acestui eveniment, Universitatea Pitești a conferit titlul de membru de onoare al Senatului, E.S. William Magwood – Director General al Agenției Nucleare Europene, prezent alături de doamna Aleshia Duncan – Secretar adj. pentru Politică și Cooperare Internațională în Domniul Energiei Nucleare din cadrul Departamentului de Energie al SUA, la ceremonia de omagiere a profesorului Șerban Valeca.

Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.