Web Analytics
scris sâmbătă, 25.05.2024

O doctoriţă a adormit la volan şi a intrat cu maşina într-un TIR. Mama ei a murit pe loc în impact

O doctoriţă a adormit la volan şi a intrat cu maşina într-un TIR. În urma impactului puternic, mama femeii, pasager în maşină, a murit, iar medicul a ajuns în stare gravă la spitalul. Poliţia a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă în acest caz.

O doctoriţă a adormit la volan şi a intrat cu maşina într-un TIR. Mama ei a murit pe loc în impact

Teribilul accident a avut loc azi de dimineaţă, în jurul orei 5:30, la ieşirea din localitatea Piscu, din judeţul Galaţi. Doctoriţa de 42 de ani mergea cu mama ei spre Tecuci, când, la un moment dat, femeia a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un TIR care venea din direcţia opusă.  Poliţiştii şi pompierii nu au găsit urme de frânare ale autoturismului la faţa locului, iar din primele cercetări reiese că şoferiţa a adormit la volan.  Femeia de 72 de ani a murit pe loc în impact.

Citește și: Primar bătut în plină stradă de preotul din oraş şi de o femeie care ar fi amanta acestuia

Şoferiţa care a produs accidentul este medic pediatru la Spitalul de Copii din Galaţi. Colegii ei spun că volumul de muncă şi stresul sunt la cote maxime. „Avea o problema de sănătate şi nu mai făcea gărzi. Sindromul de burnout este real, există şi afectează mult personal. Nu ştiu exact ce s-a întâmplat atunci, dar dacă ne raportăm la tot personalul medical, da, este o problemă suprasolicitarea”, a spus Marius Dănilă, Directorul Spitalului de Copii Galaţi.

La volanul TIR-ului se afla un şofer profesionist din judeţul Neamţ. Acesta nu a fost rănit în accident. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere şi vătamare din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea incidentului.

Citește și: Fetița de 8 ani, găsită moartă la marginea unui sat, ucisă de unchiul ei: „Îmi pare rău, eram băut”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită