Web Analytics
scris duminică, 26.05.2024

Argeş. Denis a plecat de joi de acasă! E căutat cu Poliţia

Polițiștii din Topoloveni desfășoară cercetări în urma unei sesizări referitoare la plecarea de două zile de acasă a minorului LIȚĂ ALEXANDRU DENIS, în vârstă de 17 ani. Joi, 23 mai, acest a plecat spre liceu, în municipiul Pitești, dar nu a mai revenit la domiciliu.

Argeş. Denis a plecat de joi de acasă! E căutat cu Poliţia

Citeşte şi: Argeș: Copil rănit de un urs după ce a încercat să-l hrănească

Potrivit Biroului de presă al IPJ Argeş, băiatul a mai plecat de acasă și este posibil ca el să se afle pe raza municipiului Pitești. Datele minorului au fost transmise unităților de poliție, dar și altor structuri cu atribuții de legitimare a persoanelor – jandarmi și polițiști locali.

Semnalmente: 1.92 m înălțime, aproximativ 85 kg, ochi căprui, păr negru, tuns scurt.

Vestimentația la momentul plecării: hanorac gri, tricou albastru, pantaloni scurți de blugi bleu, adidași albi.

Persoanele care pot oferi informații despre acest băiat sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Orașului Topoloveni, la numărul de telefon 0248.666.550.

Update. A fost găsit

În noaptea de duminică, 26 mai, la ora 23.27, IPJ argeş a anunţat că minorul a fost depistat, pe raza municipiului Pitești, de către polițiștii Secției 4, fiind condus la sediul Poliției Topoloveni.

Verificările continuă, în vederea clarificării situației de fapt, pentru a se stabili dacă se impun măsuri de protecție socială sau acesta poate fi reintegrat în mediul familial + a mai transmis IPJ Argeş.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită