Web Analytics
scris joi, 06.02.2020

Exclusiv. Sylvain Boris Nabil Deslandes, noua achiziţie a FC Argeş: „Am fost coleg la naţionala de juniori a Franţei cu Mbappe şi Dembele”

FC Argeş a realizat săptămâna trecută un prim transfer înaintea începerii campionatului. Echipa din Trivale a ajuns la o înţelegere cu francezul Sylvain Boris Nabil Deslandes. Fotbalistul în vârstă de 22 de ani, care evoluează ca fundaş central, a semnat cu gruparea din Trivale un contract valabil pe 1 an şi 6 luni. Semnarea contractului s-a făcut la magazinul de prezentare al clubului FC Argeş, în prezenţa agentului jucătorului, Angela Rullo, şi a directorului executiv al clubului, Bogdan Stoica. Sylvain este primul fotbalist francez din istoria FC Argeș. Deslandes s-a format la echipe din Franţa ca AM. S. Soliers, USON Mondeville sau Caen, iar la seniori a evoluat pentru Caen II (Franţa), Wolverhampton, Bury, Portsmouth (toate trei din Anglia, la ultimele două fiind împrumutat) şi FC Jumilla (Spania). Pentru prima echipă a lui Wolverhampton a apucat să joace până acum în patru meciuri în liga a doua din Anglia, iar ultima dată a activat la echipa de liga a treia din Spania, FC Jumilla. Pentru aceasta a avut 12 apariţii în sezonul trecut. Deslandes este un fost internaţional al Franţei, ţară pentru care a avut meciuri jucate la naţionalele U16, U17, U18, U19 şi U20. Cu ocazia prezentării de la FC Argeș am realizat un scurt interviu cu internaționalul francez.

Exclusiv. Sylvain Boris Nabil Deslandes, noua achiziţie a FC Argeş: „Am fost coleg la naţionala de juniori a Franţei  cu Mbappe şi Dembele”

„Am auzit de Mutu, a fost o vedetă internaţională…”

# Ce ne poți spune despre începuturile în fotbal?
– Am început în Franţa, la Caen. Apoi am plecat în Anglia. Iar apoi am jucat în Bulgaria, în Spania. Şi iată, acum am ajuns la FC Argeş.
# Cum a fost experienţa din Anglia, de la Wolverhampton?
– Am jucat patru sezoane şi jumătate în Anglia. A fost o plăcere să joc acolo.
# Cum ai aflat despre România?
– Mai mulţi coechipieri mi-au vorbit despre campionatul din România, despre ţara dumneavoastră frumoasă. Înainte să ajung aici nu ştiam foarte multe despre România. De abia aştept să joc în România, să vă descopăr ţara. Cred că va fi o experienţă foarte bună şi că lucrurile vor evolua frumos. Nu am vreo teamă. Am încredere.
# Despre ce jucători români ai auzit?
– Da, am auzit de Mutu, a fost o vedetă internaţională…
# Care a fost cea mai interesantă experiență din carieră?
– A fost la echipele de juniori ale Franţei. Au fost experienţe fantastice. Am avut colegi la naţionalele de juniori fotbalişti care acum sunt mari vedete, precum Kylian Mbappe şi Ousmane Dembele. La Caen am fost coleg cu N’Golo Kanté, care era deja acolo când eu am ajuns. Am jucat cu mari vedete. Şi la Wolverhampton am jucat alături de jucători valoroşi, inclusiv mai mulţi internaţionali portughezi. La Wolverhampton am jucat în Liga a II-a engleză – Championship.
# Ce obiectiv personal ai la FC Argeş?
– Vreau să joc cât mai multe meciuri la Piteşti şi să am evoluţii cât mai bune, să aducem bucurii suporterilor. Am ales acest club şi este o mare provocare pentru mine. Sunt foarte bucuros că sunt aici. Cred că putem face lucruri bune şi vom reuşi promovarea în acest sezon. Sunt pregătit să dau totul pentru acest club. Îmi place oraşul, cu toate că nu am reuşit să-l văd pe tot până în acest moment.

Distribuie!

0 Comentarii