Web Analytics
scris vineri, 10.05.2024

Românca Irina Begu s-a calificat în turul trei la turneul de tenis de la Roma

Românca Irina Begu s-a calificat în turul trei la turneul de tenis Masters 1000 de la Roma. Begu a întâlnit-o în turul doi pe Oceane Dodin, ajunsă pe tablou ca lucky loser, după retragerea favoritei numărul patru, Elena Rybakina.

Românca Irina Begu s-a calificat în turul trei la turneul de tenis de la Roma

Irina Begu a trecut mai departe profitând de abandonul franțuzoaicei. Dodin, numărul 73 mondial, avea șansa să ajungă în turul trei, după ce pierduse ultimul meci din calificări. Ea a abandonat însă partida cu Irina Begu, la scorul de 5-2.

Citește și: Pitești Arena găzduiește Finala Mică a Ligii Naționale. Hai, FC Argeș Basketball!

Begu o va întâlni acum în turul trei pe belgiana Elise Mertens, meciul urmând să aibă loc duminică. Anterior, Elena Rybakina, care beneficiase de un prim tur liber, și-a anunțat retragerea din circuit, invocând probleme de natură fizică. Irina Begu a devenit a treia jucătoare din România care accede în turul trei la Roma, după Sorana Cîrstea și Jaqueline Cristian, potrivit Mediafax.

Românca a aflat cu o oră înainte de startul partidei că nu va mai juca împotriva Elenei Rybakina, campioana en titre. „Din păcate, nu mă simt suficient de bine pentru a concura. Am amintiri atât de bune de anul trecut și abia așteptam să îmi apăr titlul. Roma este atât de specială pentru mine. Aștept cu nerăbdare să mă întorc anul viitor pentru a-mi recâștiga titlul și pentru a juca în fața fanilor italieni”, a transmis a patra jucătoare a lumii.

Citește și: Turiştii sunt aşteptaţi duminică în Argeș, la Sărbătoarea Narciselor de la Negraşi

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *