Web Analytics
scris vineri, 10.05.2024

Eugen Neagoe, înaintea ultimei etape: „M-am simțit umilit”

FC Argeș va întâlni sâmbătă, 11 mai, de la ora 11, la Clinceni, pe Metaloglobus București, în etapa a șaptea, ultima din play-out-ul ligii secunde de fotbal. Partida nu are, practic, vreo miză importantă, ambele echipe, scăpate de grija retrogradării, având totuși prilejul să mai ruleze unii jucători, să mai exerseze scheme etc.

Eugen Neagoe, înaintea ultimei etape: „M-am simțit umilit”

Citește și: Viorel Tudose, sponsor principal la FC Argeş: „Ne-am afundat într-o mediocritate dusă la nivel de artă…”

Potrivit argesfc.ro, înaintea meciului, formația pregătită de Ianis Zicu ocupă locul 4 al grupei A, iar echipa antrenată de Eugen Neagoe se situează pe locul 3, ambele având 33 de puncte.

Alb-violeții au câștigat la limită, cu 1-0, în confruntarea cu CSC Dumbrăvița, din runda precedentă. Bucureștenii au stat etapa trecută. Echipa care va câștiga acest meci are mari șanse de a termina play-out-ul pe locul 2, în eventualitatea în care Ceahlăul Piatra Neamț nu obține mai mult de un punct în deplasarea de la Dumbrăvița.

Citește și: Video. Primarul Piteștiului i-a dat gol lui Dani Coman în secunda 15!

Eugen Neagoe, antrenorul echipei din Trivale, și mijlocașul Patrick Dulcea au venit la conferința de presă de vineri, 10 mai.

Le-am spus băieților, sper să fie concentrați, cu atitudine bună; vreau să terminăm cu fruntea sus. (…) Apropo de mulți tineri, mi-ar fi foarte ușor să începem cu zece copii jocul de mâine. Nu se poate, pentru că în primul rând le facem rău lor. Copiii trebuie să intre treptat, nu pot juca în acest moment câte 90 de minute. Chiar dacă este Liga a II-a, unii sunt jucători cu ștate vechi, cu experiență, mai puternici decât copiii noștri…” – a spus Eugen Neagoe.

Întrebat dacă ar putea trage primele concluzii legate de mandatul său la FC Argeș, antrenorul a spus ce l-a dezamăgit foarte mult. „De multe ori m-am simțit umilit – ceea ce nu mi s-a întâmplat în toată cariera, nici ca fotbalist, nici ca antrenor – în legătură cu modul în care sau derulat evenimentele la joc. N-aș vrea să mai trec prin acele momente.

Citește și: Dani Coman, discuție de taină cu primarul Gentea la meciul dinaintea Raliului Argeșului

Repet: oamenii știu foarte bine ce am discutat încă din prima zi. N-am fost niciodată o persoană care să se autopropună pe undeva. Nu. Eu am mers acolo unde am fost dorit. Aici nu a fost prima întâlnire avută cu oamenii care conduc clubul, cred că abia a treia oară am bătut palma și ne-am înțeles și am fost foarte corect: am spus încă de la început că în acest an va fi foarte greu ca echipa să ajungă în prima ligă” – a explicat dl Neagoe, enumerând toate problemele existente la acest club și spunând că o echipă competitivă nu se contruiește „de azi pe mâine” sau „în două săptămâni”.

Antrenorul a mai declarat că așteaptă să se clarifice lucrurile, inclusiv în privința unui președinte de club. „Până astăzi trebuia să avem câteva lucruri clare. Nu le avem încă și n-aș putea să vă spun mai multe în acest moment.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *