Web Analytics
scris vineri, 10.05.2024

Viorel Tudose, sponsor principal la FC Argeş: „Ne-am afundat într-o mediocritate dusă la nivel de artă…”

Victorie cu Dumbrăvița…

– Să te domine Dumbrăvița acasă, să stai în Straton care să aibă 3-4 intervenții din alea la limită… Eu chiar nu înțeleg, adică nu știu, banii la zi sunt dați, inclusiv luna martie e plătită… Nu știu, nu am apucat să vorbesc cu Eugen Neagoe, o să vorbesc cu el… Este o problemă și la Eugen Neagoe în momentul acesta, cred… E o problemă, iar jucătorii, din ce mi-au spus băieții de acolo, nu mai răspund, toată lumea așteaptă finalul. OK. Și noi trebuie să-l uităm, că este un vis urât ce s-a întâmplat, nu știu. Și nu știu unde a fost problema, chiar nu știu unde a fost problema.

Viorel Tudose, sponsor principal la FC Argeş: „Ne-am afundat într-o mediocritate dusă la nivel de artă…”

„Chiar nu putem să comentăm degringolada în care se află echipa”

Două înfrângeri cu 1-0, o victorie cu 1-0. Cum le comentați?

– Ce să mai comentez? Noi ne gândeam să promovăm și acum ne bucurăm că am bătut Dumbrăvița cu 1-0, că am pierdut la Dej cu 1-0. Iată că Mioveniul a jucat pe același teren, nu putem să dăm vina pe teren, și a bătut cu Miercurea-Ciuc, dar pe același teren pe care am jucat și noi. Asta înseamnă să ai dorință. Ce să mai comentez? Nu știu, e dezastru. Adică să te bată Reșița în contextul în care tu erai în cărți pentru baraj… Adică erai în cărți prin prisma jocului rezultatelor, că nu au licență celelalte echipe, dacă se întâmpla ceea ce tot discutăm noi de multă vreme și… Locul șapte putea duce la baraj, dar… Ce să vorbim mai mult? Chiar nu putem să comentăm degringolada în care se află echipa. Consider că și antrenorul Eugen Neagoe are partea lui de vină. Până acum știți foarte bine că i-am luat apărarea, dar trebuie să avem o discuție cu el. Ce își dorește și el? Adică nu își dorește să rămână, dacă își dorește să rămână trebuie să pună mâna serios la treabă. Mai ales că Pitești este un oraș care a dat României pe Dobrin, FC Argeș este clubul care l-a dat pe Dobrin.

Nu putem să stăm în mediocritatea asta. Adică eu chiar consider că ne-am afundat în mediocritatea asta în ultimii doi ani de zile. Ne-am afundat într-o mediocritate dusă la nivel de artă. Chiar am dus mediocritatea la nivel de artă. Este o chestie care nu-mi place, dar am spus-o, trebuie să vedem, să vorbim și cu Eugen Neagoe. Poate nu vrea să mai rămână. Adică nu se poate ca echipa asta, oricât de slabă ar fi, jucătorii să nu aibă atitudine. Nu. Ceva se întâmplă și chiar că nu știu exact. O să vorbim și cu noul președinte al clubului să vedem ce e de făcut și să găsim o soluție să readucem Argeșul acolo unde îi este locul. Eu sper în continuare ca Argeșul să aibă președintele care-i trebuie, să aibă un piteștean în funcția de conducere, care să conducă clubul cu o mână de fier și să avem un profesionist în adevăratul sens al cuvântului. Eu așa sper. De când am venit la FC Argeș mi-am dorit acest lucru, care, din ce în ce mai mult, cred că se va realiza, pentru că de patru ani asta mi-am dorit. Și când a fost numit celălalt director sportiv în primul an, în pauza dintre tur și retur, eu tot această variantă am susținut-o și atunci.

Citește și Sabrina Maneca Voinea, argint la bârnă și la sol la Campionatul European de Gimnastică de la Rimini

„Da, sper ca Dani Coman să fie noul președinte al lui FC Argeș. Vorbim zi de zi la telefon…”

Este vorba despre Dani Coman?

– Îmi doresc mult ca acest om să fie, pentru că l-am respectat și ca fotbalist, și ca președinte, și, în primul rând, ca profesionist, ca președinte. Este un profesionist în adevăratul sens al cuvântului și cred că, odată cu acceptarea de către domnia sa a funcției pe care este foarte aproape să o accepte, FC Argeș va intra într-o nouă eră.

Ați mai avut vreo discuție mai nouă cu Dani Coman?

– Vorbim zi de zi la telefon. Am trecut de serenade, am trecut de tot. Nu știu dacă este Dani Coman, nu pot să-i dau numele. Deși aș putea să-i dau numele acum, că nu mai este sub angajament cu alt club. Da, sper ca Dani Coman să fie noul președinte al lui FC Argeș.

Citește și România, locul 4 în finala Campionatului European de Gimnastică

„Cei care vor rămâne la FC Argeș sunt jucătorii tineri. Cu excepția lui Tofan, ceilalți nu mai intră în planurile noastre”

În ceea ce privește jucătorii aflați la finalul contractului ce ne puteți spune?

– Este prematur să discutăm, așteptăm să vedem cum vom face cu organigrama din conducere. Este falimentul unui proiect și de aceea foarte puțini jucători mi-aș dori să rămână. Nu zic că nu sunt jucători buni. Ei sunt jucători buni, dar ceea ce mi-au arătat mie, personal, eu vorbesc în nume personal în momentul ăsta, ceea ce au arătat la FC Argeș nu le face cinste lor, ca profesioniști. Înseamnă că nu i-a interesat clubul FC Argeș, decât să-și ia banii la zi, să fie mulțumiți și atâta tot. În rest, nimic. Asta pe mine mă deranjează foarte mult, atitudinea. Dacă vor primi o ofertă de prelungire? Nu. Cei care vor rămâne la FC Argeș sunt jucătorii tineri, care nici nu intră în discuție să plece. Cu excepția lui Tofan, căpitanul echipei, ceilalți nu mai intră în planurile noastre. Deci, nici nu se pune problema ca Tofan să plece de la FC Argeș. O să discut cu Tofan personal, mi-a revenit mie obiectivul de a-l păstra pe Tofan și îmi doresc foarte mult ca Tofan să rămână la FC Argeș.

Citește și România, campioană europeană la culturism și fitness

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Dacă fotbaliștii au făcut tot ce a depins de ei și banca tehnica…Am mers din rău în mai rău din octombrie 1922.A fost schimbat Prepeliță..Te avertizează cel mai bun antrenor din liga 1 ,Dan Petrescu..Nu Prepelita e problema,vorba lui.Tot ce a urmat pare un coșmar fără sfârșit..Asta e tara în care trăim,oamenii valoroși sunt înlocuiți din motive puerile.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *