Web Analytics
scris vineri, 10.05.2024

Adevărul despre cauzele morții tânărului veterinar piteștean găsit mort în mașină

Colegii de la cabinetul veterinar unde lucra, și în apropierea căruia a fost găsit fără suflare în mașină, au făcut publice cauzele morții lui Bogdan Frunză, pentru că inițial, în spațiul public a apărut zvonul că și-ar fi pus capăt zilelor. Iată ce spun ei într-o postare pe Facebook:

Adevărul despre cauzele morții tânărului veterinar piteștean găsit mort în mașină

„Zâmbetul tău rămâne drept amintire a sufletelor pe care le-ai vindecat și le-ai mângâiat: ale noastre, ale lor: ale animăluțelor pe care le-ai tratat.

Noi știm cine ești! Și asta ne doare cel mai tare, căci ai fost arătat lumii drept altcineva. Noi știm cum veneai în fiecare dimineață cu zâmbetul pe buze și cum te întristai când un animăluț suferea. Iar dacă lumea te uită, noi nu o să uităm. Nu o să uităm blândețea din glasul tău și nu o să uităm nici cum știrile ți-au știrbit demnitatea de om care a suferit ceva tragic, cum aceleași canale de știri ți-au distrus părinții, făcându-i să creadă că fiul lor e o altă persoană față de cea pe care și-au dat silința să o crească și pe care au lăsat-o să plece în lume, luptând pentru o viață mai bună.

Ți-au distrus onoarea, ți-au întinat faptele bune și te-au făcut să pari un om laș în fața vieții. Noi suntem în bucăți și am așteptat să vorbim despre tine oficial atunci când am primit dovezi care să ateste faptul că tu ești omul pe care îl știam noi.

Ni s-a prăbușit un stâlp alături de care am pus bazele cabinetului. Ai fost cu noi de la început și am luptat împreună să ajungem unde suntem. Am pierdut un coleg, un prieten, un om de nădejde.

Citeste și Un copil mic și un adolescent au decedat în timpul unui studiu clinic Pfizer bazat pe terapie genetică

Dar să știi, Bobo al nostru, că vei fi mereu cu noi: în sufletele noastre, în gânduri și în rugăciuni.

Și singurul lucru pe care îl mai putem face acum, în memoria ta, e să oprim timpul pentru o zi. Nu o să ne revenim din durere doar într-o zi, dar e tot ce putem face.

Duminică, 12 mai, cabinetul va fi închis în memoria lui Bogdan, colegul și prietenul nostru care ne-a lăsat cu inimile frânte.”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *