Web Analytics

Eveniment de excepție la Muzeul Golești! Prezentare de modă marca Robert Ciobanu

de | 20.05.2022 10:12 | Actualitate, Cultură

Ciocolată fină, vinuri dintre cele mai alese, mașini de lux, recitaluri muzicale, balet, demonstrații hipice, fashion de high class și multă lume bună! Cam așa ar putea fi descrisă seara de joi de la Muzeul Golești, care a găzduit o prezentare de modă a Calapod Design, una dintre cele mai exclusiviste case de modă din România, condusă de artistul Robert Ciobanu.


Citește și: Ziua Națională a Medicului Veterinar a fost marcată la Muzeul Golești. Ce mesaj a transmis directorul DSVSA Argeș

La evenimentul de la Muzeul Golești au fost prezenți oameni de top din București și Argeș, actori, oameni de afaceri, artiști, oameni din administrație și politică, avocați. Printre invitați s-au numărat și vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Adrian Dumitru Bughiu, deputatul Nicolae Georgescu, primarul din Călinești, Mihai Georgescu, avocatul Liviu Stancu și lista poate continua.  

“Găzduim la Conacul Goleștilor un eveniment mai aparte decât cele cu care am obișnuit până acum.  Avem o prezentare de modă a Calapod Design, una dintre cele mai exclusiviste firme de modă din România. Sufletul acestui brand este artistul Robert Ciobanu, care un prieten al Muzeului Golești, pe care l-am numit  și ambasador al Muzeului Golești. Calapod Design lucrează pentru case de modă foarte mari, pentru personalități deosebite.

Citește și: Muzeul Golești și Castrul Roman Jidova, luate cu asalt de vizitatori în Noaptea Muzeelor

În afară de prezentările de modă, vom avea prezentări de branduri auto, vinuri de cea mai bună calitate, de ciocolată și de cosmetice, dar și spectacole de cântec și balet. Eu sper ca toți invitații să se simtă bine aici, este foarte multă lume bună din Argeș și din București. Sper că toată lumea se va simți bine și să facem multe astfel de evenimente la Muzeul Golești pentru că, de aici, de la Golești, a plecat eleganța. Să nu uităm că aici, la Golești, au fost cei mai eleganți bărbați și femei din țara noastră, care adoptaseră moda occidentală.
Ștefan și Nicolae Golescu, Albu Golescu, Alexandru Davila erau unii dintre cei mai eleganți bărbați ai secolului XIX. Acesta este și motivul pentru care Calapod Design și Robert Ciobanu au ales acest loc pentru această prezentare”, a menționat Iustin Dejanu, managerul Muzeului Golești.

Citește și: Eveniment inedit! Concurs culinar la Muzeul Golești


Originar din Moreni, Robert Ciobanu este printre cei mai talentați designeri de vestimentație masculină din ţară. Și este un îndrăgostit de Muzeul Golești.  
Ca să vă faceți o idee, Robert Ciobanu colaborează cu vedete din România, dar şi cu reprezentanții Casei Regale. Cea mai scumpă ținută pe care a făcut-o până acum a fost de 60.000 lei, pentru un avocat de top din România.


“Am ales să fac evenimentul la Muzeul Golești pentru că iubesc acest loc și consider că era cel mai potrivit loc pentru acest eveniment la care am lucrat mult timp, aproape un an de zile. S-a înfăptuit și sper că tuturor le-a plăcut așa cum mi-a plăcut și mie. Mă bucur că au revenit astfel de evenimente și că pot să aduc în locul acesta încă un plus de artă, pentru că este un loc cultural și artistic foarte frumos. Sunt îndrăgostit de acest loc. Nici nu mă gândeam să fac acest eveniment în altă parte. A fost o provocare să-mi aduc prietenii aici. Toată lumea întreba de ce aici, de ce în Argeș, unii dintre ei mi-au spus că este complicat pentru ei să vină aici. Le-am spus foarte simplu: veniți și o să vedeți de ce! Au venit, au văzut și vor mai veni, pentru că toți mi-au spus că le-a plăcut foarte mult aici. Este minunat!”, a precizat Robert Ciobanu.

Printre invitații aparte ai evenimentului, care de altfel au făcut chiar parte din prezentarea de modă, s-au numărat și actorul Denis Ștefan, care și-a adus la Golești superbul său cal, designerii de modă Maria Yajima, Alexandra Arnăutu cu brandul său Essa Lian. Printre modelele care au defilat au fost și Miss România, Miss Fashion TV sau Miss Globe.
Defilarea a fost făcută și pe fundalul unui recital al artistului Robert Marcaș fondatorul ART Academy, care are la activ cursuri de Măiestrie – Artă vocală în cadrul  Mozarteum University of Salzburg – Austria și al numeroaselor cursuri de  Bel-Canto alături de marea soprană Mariana Nicolesco.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *