Web Analytics

Ziua Națională a Medicului Veterinar a fost marcată la Muzeul Golești. Ce mesaj a transmis directorul DSVSA Argeș

de | 16.05.2022 09:43 | Actualitate

 Începând din anul 1994, anual, pe data de 15 mai, este sărbătorită Ziua Națională a Medicului Veterinar, dată cu multiple semnificații pentru medicina veterinară autohtonă.

Cu acest prilej, în semn de apreciere și de prețuire pentru această profesie, vineri, 13 mai a.c. conducerea DSVSA Argeș a organizat o întâlnire în aer liber, la Muzeul Golești, alături de medicii veterinari din județ, precum și cu alți invitați, apropiați acestei profesii.

Citește și: Mioveni. Olimpiada Națională de oină și-a desemnat câștigătorii

„De fiecare dată mă bucur să ne revedem în această locație! Pentru mine este o locație de suflet. Corespunde cu starea mea de spirit și cu deschiderea față de tot. Este o locație cu un climat prietenos pentru astfel de întâlniri de socializare”, le-a transmis celor prezenți directorul DSVSA Arges, dr. Dumitru Sorin Sorescu.

socializare_dsvsa.jpg

„Ziua Naţională a Medicului Veterinar este sărbătorită la 15 mai, fiind marcată începând cu anul 1994. Pe 15 mai 1861, Alexandru Ioan Cuza a dat un decret semnat prin care a început să funcţioneze “Şcoala de Medicină Veterinară”, în cadrul “Şcolii de Medicină şi Farmacie”, înfiinţată de Carol Davila. Cu această ocazie, de ziua profesiei, adresez tuturor medicilor veterinari multă sănătate, urări de bine şi succes în meseria atât de frumoasă de medic veterinar. La mulți ani!“, a conchis directorul Sorin Sorescu.

Citește și: Muzeul Golești și Castrul Roman Jidova, luate cu asalt de vizitatori în Noaptea Muzeelor

Sursa foto: financiarpress.ro

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *