Ziua Națională a Medicului Veterinar a fost marcată la Muzeul Golești. Ce mesaj a transmis directorul DSVSA Argeș

de | 16.05.2022 09:43 | Actualitate, Home

 Începând din anul 1994, anual, pe data de 15 mai, este sărbătorită Ziua Națională a Medicului Veterinar, dată cu multiple semnificații pentru medicina veterinară autohtonă.

Cu acest prilej, în semn de apreciere și de prețuire pentru această profesie, vineri, 13 mai a.c. conducerea DSVSA Argeș a organizat o întâlnire în aer liber, la Muzeul Golești, alături de medicii veterinari din județ, precum și cu alți invitați, apropiați acestei profesii.

Citește și: Mioveni. Olimpiada Națională de oină și-a desemnat câștigătorii

„De fiecare dată mă bucur să ne revedem în această locație! Pentru mine este o locație de suflet. Corespunde cu starea mea de spirit și cu deschiderea față de tot. Este o locație cu un climat prietenos pentru astfel de întâlniri de socializare”, le-a transmis celor prezenți directorul DSVSA Arges, dr. Dumitru Sorin Sorescu.

socializare_dsvsa.jpg

„Ziua Naţională a Medicului Veterinar este sărbătorită la 15 mai, fiind marcată începând cu anul 1994. Pe 15 mai 1861, Alexandru Ioan Cuza a dat un decret semnat prin care a început să funcţioneze “Şcoala de Medicină Veterinară”, în cadrul “Şcolii de Medicină şi Farmacie”, înfiinţată de Carol Davila. Cu această ocazie, de ziua profesiei, adresez tuturor medicilor veterinari multă sănătate, urări de bine şi succes în meseria atât de frumoasă de medic veterinar. La mulți ani!“, a conchis directorul Sorin Sorescu.

Citește și: Muzeul Golești și Castrul Roman Jidova, luate cu asalt de vizitatori în Noaptea Muzeelor

Sursa foto: financiarpress.ro

Acest articol este despre: arges,director,Dsvsa,mesaj,muzeul golesti,veterinari

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Administrația Bazinală de Apă Argeș- Vedea avertizează…
Administrația Bazinală de Apă Argeș- Vedea avertizează…

Administrația Bazinală de Apă Argeș- Vedea avertizează că la această oră este nevoie să folosim rațional rezervele de apă pentru toate folosințele. Administrația Bazinală de Apă Argeș- Vedea monitorizează permanent volumele din principalele lacuri de acumulare și...

Film în premieră la Cinematograful ”București”
Film în premieră la Cinematograful ”București”

Sâmbătă, 9 iulie 2022, ora 18:00, la Cinematograful de artă ”București” va fi proiectat, în premieră, filmul „Copilul teribil”, cu Oliver Masucci, Hary Prinz, Katja Riemann, Felix Hellmann și Anton Rattinger în rolurile principale, în regia lui Oskar Roehler. Filmul a...

Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii
Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii

Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii, în urma demisiei lui Adrian Chesnoiu. Conducerea PSD a votat, miercuri, în şedinţa Consiliului Politic Naţional, ca acesta să fie titularul de la Agricultură, au precizat din Partidul Social-Democrat, pentru news.ro. PSD...