Eveniment inedit! Concurs culinar la Muzeul Golești

de | 5.05.2022 09:53 | Actualitate, Cultura, Home

Muzeul Goleşti şi Institutul Cultural Polonez vă invită pe 7 şi 8 mai, începând cu ora 11.00 la o demonstraţie cultinară tradiţională.

Citește și: Adrian Bughiu a fost ales președintele Comitetului de Masiv pentru Grupa de Munți Făgăraș

,,Şi-au dat întâlnire grochcowka poloneză şi tocăniţa muntenească cu mămăligă, dar şi alte mâncăruri specifice României şi Poloniei, despre care vă vom povesti în următoarele zile. Pe toată durata demonstraţiei culinare, atmosfera va fi animată prin demonstraţii de dans polonez şi românesc, susţinute de elevii Şcolii de balet TitovArt, expoziţii de pictură cu tematică etnografică poloneză, recitaluri instrumentale susţinute de copiii Şcolii Populare de Arte şi Meserii Piteşti, degustări de vin şi multe alte suprize”, transmite Iustin Dejanu, directorul Muzeului Golești.

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Vizita ambasadorului Iordaniei la Primăria Municipiului Pitești
Vizita ambasadorului Iordaniei la Primăria Municipiului Pitești

Excelența Sa Sofian Qudah, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Regatului Hașemit al Iordaniei în România, a efectuat o vizită la Primăria Pitești, în data de 24 mai 2022, având o întâlnire de lucru cu primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea....

Mioveni. Trei tineri au fost reținuți pentru trafic de droguri
Mioveni. Trei tineri au fost reținuți pentru trafic de droguri

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești, au desfăşurat o acţiune de prindere în flagrant delict şi două percheziţii domiciliare, la locuințele a două...


Loading RSS Feed