Web Analytics

Doru Radu, primarul comunei Suseni, ales preşedinte al Ligii Aleşilor Locali PNL

de | 3.11.2022 12:30 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Duminica trecută a avut loc conferința de alegeri a Ligii Aleșilor Locali din cadrul PNL. Primarul comunei Suseni, Doru Radu este noul președinte al LAL, fiind confirmat în această funcție după ce a obținut 253 de voturi, în vreme ce contracandidații săi, Gelu Tofan a obținut 21 de voturi și Narcis Sofianu, 19 voturi. ”Vă mulțumesc pentru încrederea acordată, suntem în fața unor mari provocări dar am toată convingerea că împreună vom răzbate”, a declarat Doru Radu, noul președinte LAL.

Cu această ocazie, președintele PNL Argeș, Alina Gorghiu le-a transmis aleșilor locali liberali că ei sunt forța pentru alegerile din 2024 și din 2028: ”Sunteți motorul PNL Argeș și cei mai buni comunicatori ai noștri în relația directă cu cetățenii! Pentru voi vorbesc proiectele voastre! Iar localitățile voastre sunt oaze de normalitate într-un județ cu multe probleme! Trebuie doar să îndrăznim mai mult pentru 2024 în Argeș, pentru ca, în 2028, să câștigăm județul. Politica nu se face pe termen scurt, întotdeauna se face pe termen lung! Avem prefect liberal, am câștigat în alegeri 24 de comune – dar s-au alăturat echipei încă doi primari-, avem peste 300 de consilieri locali. Dar asta nu trebuie să ne mulțumească! Mesajul că: «PSD are cam totul în județul nostru și nu poate fi bătut» este fals, e un mit pe care împreună va trebui să îl demontăm”, a declarat Alina Gorghiu.

Citește și Alina Gorghiu: „Guvernul va veni cu o soluţie privind energia astfel încât să deblocăm proiectul din Camera Deputaţilor”

Citește și Alina Gorghiu încurajează mediul de afaceri din judeţul Argeş

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *