Web Analytics

Alina Gorghiu: „Guvernul va veni cu o soluţie privind energia astfel încât să deblocăm proiectul din Camera Deputaţilor”

de | 31.10.2022 13:52 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Preşedintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu, a declarat, luni, că Guvernul va oferi o soluţie privind preţurile la energie astfel încât să se deblocheze proiectul aflat la Camera Deputaţilor.

„S-au făcut suficient de multe discuţii în spaţiul public, multe dintre ele inutile, care au bulversat pe toată lumea. În mod cert, discuţiile de la Guvern avansează, discuţiile cu sectorul energetic avansează şi singurul comentariu pe care vreau să-l fac astăzi este că Guvernul va veni cu o soluţie astfel încât să deblocăm proiectul din Camera Deputaţilor”, a precizat Gorghiu, potrivit Agerpres.

Citește și: Alina Gorghiu: Sistemul de impozitare nu se schimbă şi nici cota unică nu devine progresivă 

Ea a mai informat că factura la energie electrică a Senatului trebuie achitată de Camera Deputaţilor, pentru că partea financiară alocată de Senat în acest scop este la dispoziţia Camerei inferioare a Parlamentului.

„Ne plătim întotdeauna, dar nu noi, ne plăteşte Camera, că ei sunt cei care plătesc facturile. Sper să o fi plătit, să nu rămânem fără energie la Senat. Noi banii, partea noastră alocată pentru Senat, este la dispoziţia Camerei Deputaţilor”, a explicat Alina Gorghiu.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *