Web Analytics

Comisarul-şef Cristian Mihalcea continuă dezvăluirile: „Au acces la informaţii clasificate tocmai cei care sifonează!”

de | 3.03.2023 10:35 | Actualitate, Dezvăluiri, Home, Politica si Administratie

D-le comisar-șef, în interviul de săptămâna trecută v-ați exprimat anumite suspiciuni referitoare la concursul care va avea loc pentru ocuparea postului de adjunct la Poliția Mioveni. Aveți noutăți?

– Precizez de la bun început că toate interviurile mele sunt în baza Avertizorului public. După câte știu de la colegi – că nu m-a interesat personal – sunt 12 candidați. E luptă mare. După ce au muncit alții și au stat zile și nopți ca să facă liniște în Mioveni, acum toți vor (la conducere – n.a.)…

Faceți parte din comisia de concurs?

– Nu este obligatoriu, dar normal ar fi fost să fac parte din comisie. Nu cred că mă puneau pe mine să le stric ploile…

Citește și Comisarul-şef Cristian Mihalcea continuă dezvăluirile: „Persoana aceea unde mănâncă dl Gherghe şi alţii m-a sunat din nou, hărţuindu-mă”

„Dacă lucrurile care s-au întâmplat la Inspectorat sâmbătă și duminică sunt adevărate, îi spun d-lui Badea că este într-o mare eroare cu acest Gherghe!”

D-le comandant, nu mai aveți acces la informații clasificate, dar știți destul de multe. Ce ne mai puteți spune… neclasificat?

– Eu știu că am acest drept, dar ei spun că nu mai am odată cu ieșirea la pensie. În schimb, au (acces – n.a.) cei care mi-au sifonat informațiile. Niște colegi mi-au dat niște extrase din discuțiile lui Stelică Crăciun cu realizatorul unei emisiuni TV. Spre surprinderea mea, așa este.

Adică?

– Ca să fiu mai explicit, în urmă cu câțiva ani a fost un accident în față la „Cora”, la Mărăcineni, și m-am trezit la geamul mașinii cu dl. Stelică Crăciun. Care m-a întrebat ce am cu el – mi-a vorbit frumos – și mi-a reiterat o parte din informațiile pe care dl. Gherghe (adjunctul IPJ Argeș – n.a.) mi le citise, cu referire la clanul de la Mărăcineni… În altă emisiune, dl Stelică Crăciun a spus că dl. Gherghe a venit și a spus: „Bă, ai grijă că ți-a făcut Mihalcea dosar, nu știu ce, la DNA!”. Gherghe văzuse informația, și unde a plecat… Culmea, haideți s-o dăm pe bune cu Gherghe ăsta, că m-am săturat cu amenințările lui cu judecata! Și dacă lucrurile care s-au întâmplat la Inspectorat sâmbătă și duminică sunt adevărate, îi spun d-lui Badea (șeful IPJ Argeș – n.a.) că este într-o mare eroare cu acest Gherghe și că o să aibă o mare problemă! Atât îi spun!

Din nou vă cer să fiți mai explicit…

– O să discutăm…

Este vorba despre sâmbătă și duminică, 18-19 februarie?

– Da. Ce s-a întâmplat la Inspectorat cu dl Gherghe… dacă e adevărat… Deocamdată o lăsăm așa…

Citește și Comisarul-şef Cristian Mihalcea continuă dezvăluirile: „Marian Badea, şeful Poliţiei, chiar a executat tot ce a dorit PNL-ul”

Citește și Comisarul-şef Cristian Mihalcea continuă dezvăluirile: „Cei care se slugăresc în faţa poliţiştilor sunt consideraţi maimuţe”

„Am zis să fiu decent și cred că nici 10% din ce știu nu am spus”

Vorbeați adineauri despre niște amenințări…

– Nu amenințări. Tot îmi transmite că o să mă dea în judecată. Hai să revenim la acest Gherghe. Eram la o sindrofie de sfârșit de an (cu câțiva ani în urmă) la Mioveni, iar domnul primar de la Mărăcineni a vrut să stea de vorbă cu mine, întrebându-mă ce am cu el de am trimis „ceva” la organele competente. I-am spus că nu am nimic și nu avem ce discuta. Domnule, nu avea de unde să știe decât de la Gherghe, pentru că el mi-a văzut informația când eu l-am chemat să-i arăt activitatea mea! Punct!

Deci, eu nu am ORNISS (aviz pentru acces la informații clasificate – n.a.), în schimb are el! Da?! Stelică Crăciun a spus clar cine l-a anunțat – și aseară (miercuri, 22 februarie) a spus – că l-a anunțat la ora 3 noaptea să fugă, fiindcă urmează să fie arestat! Iancu și cu Gherghe! Iar ei au (ORNISS – n.a.)! În schimb, Mihalcea, vezi Doamne, i-a terfelit imaginea! Nu, d-le Gherghe, tu ai terfelit imaginea Poliției și eu m-am simțit lezat de această activitate total neprofesionistă privind scurgerea de informații! Și o să discutăm noi mai mult și despre domnii de la SIPI. Pentru că dacă tot vrea dl. Gherghe un „război”, îl va avea! Am zis să fiu decent și cred că nici 10% din ce știu nu am spus. În următoarele interviuri vom vorbi pe documente.
P.S. Până la acest interviu nu l-am văzut niciodată atât de nervos și de hotărât pe comandantul Cristian Mihalcea.

Citește și Comisarul-şef Cristian Mihalcea continuă dezvăluirile: „În 2020, soţia d-lui comisar-şef Gherghe şi-a făcut o firmă de catering. În 2021, în declaraţia de avere a soţului această firmă nu există”

Citește și Comisarul-şef Cristian Mihalcea continuă dezvăluirile: „M-am simţit ca un lunetist depistat, împotriva căruia a fost îndreptat tot armamentul”

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *