Web Analytics

C.J. Argeș a finalizat proiectul privind “Creșterea eficienței energetice a Spitalului de Recuperare Brădet”

de | 29.04.2022 19:49 | Actualitate, Politica si Administratie

C.J. Argeș a implementat proiectul ”Creşterea eficienţei energetice a Spitalului de Recuperare Brădet” în cadrul Programului Operațional Regional 2014 – 2020, Axa Prioritară 3 – Sprijinirea tranziţiei către o economie cu emisii scăzute de carbon, Prioritatea de Investiţii 3.1 Sprijinirea eficienței energetice, a gestionării inteligente a energiei și a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice și în sectorul locuințelor, Operatiunea B-Clădiri Publice, cod SMIS 114860.

Citește și FC Argeș a obținut licența UEFA pentru a putea evolua în sezonul viitor în cupele europene

Obiectivul general a constat în creșterea eficienţei energetice a Spitalului de Recuperare Brădet în vederea sprijinirii tranziţiei către o economie cu emisii scăzute de carbon. Obiectivul specific a avut în vedere reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră şi a consumurilor de energie în vederea creşterii eficienţei energetice.

Valoarea totală a contractului de finanțare a fost de 4.273.336,36 lei, din care 3.160.266,78 lei reprezintă valoarea totală nerambursabilă solicitată, iar 1.113.069,59 lei este contribuția beneficiarului.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *